Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шехерезада изплатила по 6 000 лв. месечно само за кредита за апартамент от 198 кв.м.! Доста добре платени държавни служители!

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Семейството на Арнаудова разполага и /освен вилата в Бистрица за над 1 млн. лв./ с апартамент от 198 кв. м. в кв. „Горна баня“ в София, който също е закупен с кредит от ДСК, но през 2015 г., съобщи Медиапул. Цената на имота е 352 000 лв., а кредитът е бил изплатен за 57 месецаИпотеката на апартамента е вдигната, посочва медията.

Севдалина Арнаудова е шефка на правителствената информационна служба, а съпругът й работи в държавната „Булгартрансгаз“.
„Всичко е надлежно декларирано. Информацията е публична. Къщата е с ипотечен кредит от Банка ДСК и в този ред на мисли все още не е наша собственост, а собственост на банката. Сделките са правени само по банков път, на пазарни цени и всичко може да проследите и лично, защото съм го декларирала“, казва Арнаудова, цитирана от Медиапул.“



Арнаудова е изплатила над 350 хил. лева за 57 месеца, което е над 6000 лева месечно – доста добре платени са държавните служители в България и обезсмислят частния бизнес изцяло.

6000 лева само за кредита…

„Мислите ли“ вика Горанов, „че от този кабинет, съм рекетирал Божков?“
Ами мислим, че тези кабинети само за това ги ползвате и от тях сте станали приказно богати на гърба на бизнеса и хората, това мислим и се надяваме в един прекрасен ден, това да се извади на светло и вие да се понесете към затвора, заради хилядите съдби, които сте насилили.

Георги Дренчев

На снимката: Шехерезада и пресаташето на ГЕРБ Никола Николов, докато изплаща с мъжа си от воле кредити за милион и половин лева с държавните си заплати, защото вярват само „на тоя човек“.

Afera.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!