Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева към комуниста "Онуй": Влязла ли е в сила една присъда в Чехия, и излежана ли е в затвора в Панкрац?!? 

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Онуй тази сутрин се оля тотално. Той /ББ/, правел фантастични неща, подземен град /метрото/ бил построил, трябвало да се справи с подземни реки /!!!/. Той не бил пращал СевдитУ при Божков, ама вероятно Божков я е харесвал. Тук предлагам Божков да го съди за обида, защото дори за незапознати с личния му живот става ясно, че няма как да си припада от любов по тъпа офсъ.

И отново Онуй напомни, че Божков има 15 обвинения. Явно и той като Гешев не е чел Конституцията, че всеки е невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда. Та по този повод влязла ли е в сила една присъда в Чехия, и излежана ли е в затвора в Панкрац?!?

Така че да обобщя – имаме 15 обвинения от придворната прокуратура на мафията срещу излежана присъда на доказан престъпник. Някой нещо да каже!?!

Тъпото си е тъпо. Имаше един милион по-добри начина да отговорят на удара.

Те избраха най-тъпия. Толкова за пиар капацитета на СевдитУ. Разбра се, че освен тъпа офсъ, не е никакъв професионалист. Единствено сред нашите журналиститутки и мисирки хващат пиарските й жонгльорства и циркове.

И какво ще прави Онуй, ако се окаже, че все пак я е пращал? Да не започне да твърди, че Божков го е изнудвал, ако не му праща всеки месец СевдитУ, в която е влюбен, ще спре да си плаща данъците!?!

Когато от едната страна има пич, а от другата – кръгъл глупак, краят е предизвестен….

Елена Гунчева
* На снимката – жената, в която според Онуй е влюбен ВБ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!