Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Балонът „Ангелкова” се спука: Днес, 6 юни – 64 лв. за 4 шезлонга на морето, любимката на Бойко излъга, че ще са безплатни

Ангелкова има да търси безплатни шезлонги...

Балонът „Ангелкова” се спука – лъжите на министъра на туризма лъснаха още преди да е дошъл отпускарския сезон, видя Narod.bg.

Заради зациклилата икономика от неадекватните мерки на Бойко Борисов и Националния оперативен щаб, 130 000 българи останаха без работа предимно от секторите туризъм и ресторантьорство.

За да замаже очите на народа и да го излъже да се завре в бетона по нашето Черноморие, Николина Ангелкова излъга, че на много места това лято чадърите и шезлонгите ще да безплатни, а там, където все пак ще се плаща, ще е с поне 50 процента по-евтино.

Не това видя днес, 6 юни, в 13,41 ч. Гергана Димитрова – жената пусна касовия бон за 64 лева, които е платила на плажа за 4 шезлонга.

Ето какво насипа прецаканата нашенка във фейсбук:

Бележката е лично моя от днес! Цена за 2 чадъра и 4 шезлонга! За туризма, който развиваме! За новините, които гледаме! И за лъжите, които слушаме!

Поредната опашата лъжа на Ангелкова идва само дни, след като милионерката участва на брифинг във Варна, на който каза следната манипулация:

„Предвид индивидуалния характер на всеки един плаж и договор за него, задължаваме минимум на 50% да бъдат намалени цените на чадъри и шезлонги”.

Министърът ни преметна още, че към момента се очаквали предложения от концесионерите и наемателите, като от тях вече имало дори уверения, че на някои ивици плажните принадлежности ще бъдат безплатни, а на други – на съвсем символични цени.

Касовият бон за 64 лева обаче не е „символична цена”, а реалността – другото са безочливите обещания на шайката ГЕРБ, пишат гневните българи в социалните мрежи.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!