Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пиарката Севда ще ли получи прякор „Инкасото“ или ПР – Пари Разнос? Високопоставени държавни служители - премиер, шефове на агенции, комисии, депутати са получавали подкупи от Божков. Това е организирана престъпна група

Пиарката Севдалина закле ли се и тя вече във всичко, че не е взимала милиони от Божков? - Ивайло Мирчев

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Ситуацията днес е извънредна. Това, което десетилетие бяха градски слухове, днес са свидетелства на участници - тежка корупция по високите държавни и бизнес нива. Това, което се е случвало с хазартния "бизнес" на Божков е моделът, по който са функционирали редица бизнеси - този с горива, строителство, концесии…

Тук имаме организирана престъпна група (ОПГ) от премиер, министри, депутати, общинари, чиновници и администрация. Всеки в тази ОПГ е наясно, че това е порочен модел на функциониране на държавата.

Срам ме е, че тази ОПГ е прибрала милиарди от гражданите, вместо те да бъдат инвестирани смислено.

Ключът не е дали пиарката Севда ще получи прякор "Инкасото" или ПР - Пари Разнос, нито дали говорим за 60 или 100 млн. само от хазарт. Тук подкупи са получавали високопоставени държавни служители - премиер, шефове на агенции, комисии, депутати…

Офисът на Божков на ул."Московска" е пример за добре изградено видеонаблюдение - само към улицата има насочени 4 камери, кой знае какво е вътре. Нека се видят видеозаписите и г-жа Инкасо да дава обяснения - какво прави регулярно пиарът на премиера при "съмнителен бизнесмен".

Дори и в момента има достатъчно доказателства за корупция и рекет. Ако към тях добавим всички твърдения, записи, подслушвания през последните 10 г., то Борисов е минимум за незабавна оставка и широко разследване.

Този път не трябва да се позволява и това да потъне както подслушаните разговори с Мишо Бирата, Къщата в Барселона (още актуална), "Ти си го избра" и т.н.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

https://www.mignews.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!