Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жив да го оплачем нашият премиер-слънце, който се кълне в деца и внуци, че само една пура е взел след цели 15 години власт и тотален грабеж на държавната и европейска хазна! Беднякът милиардер.

Жив да го оплачем нашият премиер-слънце, който се кълне в деца и внуци, че само една пура е взел след цели 15 години власт и тотален грабеж на държавната и европейска хазна! Беднякът милиардер.

Днес е задушница и не зная кого трабва да оплакваме повече - живите мъртви или починалите ни близки!? Аз лично не знам. Вчера минах през един църковен храм да запиша панахида за задушница и светъл божи служител ми съобщи тържествено, че имало нови цени на "услугите" спуснати от светия синод - 10 лева за споменаване на име в обща панахида и 50 лева за индивидуално прочитане на име на покойник. Видимо и поповете ни се изучиха, също като премиера им, да се кълнат в Бога, но само с ценоразпис. Платих си.

Така стоят нещата в духовните храмове и земи на българите. Плащаш си, шут в задника и заминаваш. Няма значение при кого си отишъл и за какво, пък и не знаеш точно за какво си платил. Казва ли ти някой? Бог високо, цар далеко, знаете. Не знаем само живи ли сме или само изглеждаме като живи!? То и как да го разберем като все още мърдаме и на това му викаме живот. Пък и ни е страх да не го загубим. Голяма ще да е тази загуба за развитието на човешката цивилизация, ама знае ли се все пак.

Бог, ако въобще ни чува без спазване на ценоразписа за услугите му, да прости нас грешните и да си спомни за нашите близки, които вече са при него. Да види и кой му ги прати там унизени, смачкани и ограбени - нашите майки, бащи и деца. Тъжна работа. И ако нашият Бог Иисус Христос види кой в какво се кълне и в какво търговско дружество е превърната Църквата Му, да раздаде милост на всеки според Неговия съд. Ние агнетата, нямаме такъв.

Затова казваме:
Господи, към Тебе въздигам главата си и единствен Теб призовавам - спаси нас грешните и си спомни днес за нашите близки, за да пребъде името и славата Ти сега и винаги и во веки веков.

Амин.

Николай Марков

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!