Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Божков: Борисов да каже, защо пиарката му посещаваше офиса ми всеки месец. Севда от амбразурата: Съжалявам, че помните избирателно!

.

През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Това пише във фейсбук Васил Божков.
Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше? - пита той. 

От Божков съм получавал само една пура и то беше в централата на ГЕРБ. Беше дошъл с представители на бТВ. Аз ще правя комикси също, но сега съм скопен, защото съм премиер. Ще дойде времето когато ще правя карикатури и комикси. Това каза вчера премиерът Бойко Борисов в "Панорама" по БНТ. 

Фрог нюз припомня, че съпругът на Арнаудова също е на държавна хранилка и то не случайно. Делян Димитров е член на УС на "Булгартрансгаз" от дълги години.

Севда от амбразурата:

„От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза“, написа Арнаудова.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV! И Вие #БъдетеЗдрав

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!