Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арогантен и нагъл Мутафчийски избяга от въпрос на ТВ 7/8! Мисирките в олигавен патос нападнаха репортера!

От бля-бля брифинга тази сутринта, в който научихме от Боко, че най-добре в света се справили ТЕ – така наречения му щаб и той с кризата, от петмезените бла -бла, от които разбрахме, че след като видиотиха този народ, сега щели да спрат мерките, за да спасяват психичното му здраве, се намери един репортер – този на телевизия 7/8, който поиска ген. Мутафчийски да се извини и да поеме моралната вина за „камионите с трупове“, и с паниката, всявана от него „как яко ще измрем“…

Във всяка нормална държава след всичко това, което манипулативно внуши, тоя с униформите никога повече нямаше да се весне ни по телевизор, ни никъде.

В България обаче, Мутафчийски нагло и арогантно сви устни и изрече патетично: „Да се извиня, че нямаше камиони с трупове! Да, извинявам се…“ Думите му звучаха с точно обратния смисъл – „абе, що не вървите на майната си“.

Репортерът продължи, че трябва да има морална вина за думите му как яко ще измрем, на което Мутафчийски избяга с: „Моля Ви да не го превръщаме в махленски разговор…“ и млъкна, а услужлива мисирка патетично се нахвърли върху репортера на тв 7/8, че трябвало да млъкне, защото „тези хора спасявали нас“ и т.н., и т.н. близане на задниците на Властта.

Така наречения „брифинг“ беше ПОЗОРА НА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, която не зададе нито един остър и смислен въпрос, а продължи да ближе замаяно срамните части на Хунтата, която ни упрявлява.

Afera.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!