Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БОЕЦ осъди СГП и Гешев. Не предоставали информация за споразуменията му с бандити

.
Иван Гешев

ВАЖНО! БОЕЦ осъди Гешев и СГП! Важна победа срещу мафията и слугите и! Това се казва в съобщение на организацията, публикувано във Фейсбук. Ето какво уточняват оттам:
Една година БОЕЦ водихме битка срещу срамното назначение на Гешев за главен прокурор. С аргументи и реални действия на площадите. Доказахме, че не само не притежава нужните качества, а и че под ръководството му заради неговите зависимости прокуратурата окончателно ще бъде превърната в мутренска бригада на мафията за прикриване на извършените престъпления и поръчкови репресии над неудобните и непримиримите.

Последната лавина от тежки корупционни скандали, внесените от БОЕЦ сигнали и бездействието на прокуратурата по тях са поредното доказателство, че Борисов и Пеевски си избраха Гешев, за да продължат безнаказано грабежа и превръщането на България в територия превзета от мафията. БОЕЦ публикувахме документи от които става ясно, че за седем години "работа" в СГП, Гешев не е внесъл нито един обвинителен акт, като прокурор, а само е сключвал споразумения с обвиняеми и мафиоти. Поискахме официално тази информация , но получихме отказ от прокуратурата.

Осъдихме ги и бяха принудени да отговорят, но отново СГП се опита чрез манипулативни и непълни данни да скрие позора на Гешев! Заведохме второ дело срещу фактическият отказ на СГП да ни предоставят информация за дейността на Гешев, като прокурор и с решение №102/19.06.2020г. съда ВРЪЩА за ново произнасяне отговора на СГП с конкретни указания и ОСЪЖДА прокуратурата да заплати на БОЕЦ разходите по делото! 

Това е изключително важна победа. Поздравления за съдия Генадиева за професионализма и смелостта. Българският съд е последният институционален пазител на правото и справедливостта. Затова и управляващата ни мафия се опитва да смачка достойните български магистрати отстояващи независмостта на съдебната система. 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове! БОЕЦ имаме решение за Национален граждански протест „ГРАЖДАНИТЕ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ“, до дни ще обявим датата и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие! 

БОЕЦ, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!