Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Красимир Каракачанов – комуниста Иван суперзвезда! Нова серия колажи с министъра заля мрежата

Красимир Каракачанов - суперзвезда! Нова серия колажи с министъра заля мрежата

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Както е казал народът - каквото сам си направиш,   никой друг не може да ти стори. Военният министър Красимир Каракачанов буквално за часове отново взриви социалните мрежи с десетки повече и по-малко сполучливи колажи, след като се изяви като български Рамбо с картечница  по време на вчерашните учения край шуменското село Марково.

Очаквано, в много от арт творбите доминиращ елемент е добре познатата торбичка "Билла", превърнала се в символ на консуматорството по отношение на добре налятата снага на патриота.

Според други автори на забавни картинки обаче, военният министър се опитва да разбие имиджа си на свързаност с комерсиалната верига супермаркети и дори я отстрелва със снайпер.

Лидерът на ВМРО е виждан от мнозина и като екшън герой от военни класики като "Рамбо", до член на съпротивата срещу злата империя от "Междузвездни войни".

На заслужено внимание се радваше и странно овлажненият панталон на Каракачанов, който според някои автори на колажи свидетелства за изпускане на телесни течности.

За финал, нека се порадваме на някои по-стари, но класически представители на попарта в раздела "Краси по света и у нас":

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!