Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАРОДЪТ побесня: ГЕРБ сее пропаганда от театъра във Видин, Томислав раздава партийни книжки, за да замаже разцеплението

ГЕРБ предприе отчаян ход срещу разцеплението, което тресе управляващата партия във Видин. Поради липса на идеи, хората на Бойко Борисов са решили да си правят партийната пропаганда с откриването на реновираната сграда на театъра в крайдунавския град, видя Narod.bg.

Народът буквално побесня от безумието. Коментарите са унищожителни:

Срам! Прекрасната сграда на видинския театър – най-старата театрална сграда в страната, която бе основно ремонтирана  с 2 милиона лева, ще бъде открита на 3 юни с….. партийно мероприятие.

ГЕРБ-Видин ще приеме 230 членове, като с този ход ще разсее  съмненията за разцепление след напускането на 50 членове, сред които бившият кмет Огнян Ценков и бившият областен управител Албена Георгиева. Лично Томислав Дончев и Красимир Велчев ще връчват партийните билети.

За събитието съобщават и местни, съществуващи благодарение на партийното отразяване, медии. Всеки, естествено, е свободен да членува или не в която избере партия, макар че в случая явно става въпрос не за осъзнато действие, а за статистика и мерене на нещо си.

Защо, обаче, трябва да страда културата? Видинският театър е невероятно красив, но на обновената сцена все още не са стъпили истинските актьори, питат изнервените видинчани пред Narod.bg.

Истинската публика още не е видяла прекрасната нова зала. Явно партийните представления са по-важни. Жалко… за културата, за великото театрално изкуство, за нас самите. На утрешното представление и на актьорския му състав – Честито! Дано оцените и знаете къде се намирате. И имате малко респект, ако не срам!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!