Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Европа ясно е показала мястото ти, българино! България също!

Кирил Киров:

Да си най-бързо изчезващият народ в света, да си най-бедната държава в Европа, да събираш боклуците на Европа, да вършиш най-черната работа в Европа, да ядеш мършата на Европа на "промоция", да създаваш деца, които мечтаят да напуснат родината си или такива, които не говорят български, идващи в България на почивка и напускащи с отвращение, защото го виждат в очите на родителите си...

И в същото време да се смяташ за горд европеец. Не, ти не си европеец. Европа ясно е показала мястото ти, българино. Ти си в задния двор на Европа, с тебе се подиграват, ти си унизен, ти нямаш родина, защото си я продал за "евроатлантически" ценности. Децата ти нямат родина, защото искат да я напуснат и повече да не си върнат. Българино, ти си продал родината си и я предаваш всики ден.

Пишеш ми от Берлин, Рим и Лондон, как аз трябва да си отида от родината си България, защото съм половин руснак, докато ти самият не искаш да се върнеш, да си оправиш страната, чистокръвни ми българино!

Ivan Bakalov:

За 30 години на мястото на ТКЗС-тата в България нищо не построиха, разориха стотици предприятия, свързани със селскостопанско производство и изгониха хората да търсят препитание в чужбина. Испански села са пълни с български селяни. В Гърция, Италия прислужват българи, някои от които висше образование. 

Развитие има само при зърнарите, че точат субсидиите от ЕС и с тях накупиха и завзеха под аренда по половин-един милион декара в Добружда. Като в Йовковите времена.

От 10 млн. овце в края на соца, сега има малко над 1 млн. и т. н.

Николай Марков: Свободата тука всяка забравете.

България се управлява по престъпен начин и в това вече нямаме никакви съмнения. Независимо от политическа ориентация, религиозна принадлежност, етнически произход, ниво на образование, богати и бедни имаме едно и също мнение - управлява ни мафия! Как?

България се управлява по престъпен начин и в това вече нямаме никакви съмнения – Управлява ни мафия! Как?

Ilian Vassilev:

За размисъл - представете си как 15 милиарда евро от засега виртуалния Фонд за възстановяване на икономиката на европейските бюрократи залеят като бензин огън, корупцията у нас и държавата на олигархията, начело със "светлите" примери на Пеевски и Борисов начело.
Кошмар, нали?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.lentata.com/

https://www.facebook.com/ivan.bakalov.journalist

https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com/ilian.vassilev.9

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!