Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: На мен ми е много обидно когато някаква напълно измислена Европейска комисия дава в ръцете на нашите политически бандити и мафиоти милиарди, като сами знаят, че те никога няма да стигнат до обикновения човек. Никога.

Глава 2: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Разговорът за пари е дяволска работа! Който не разбира това е пълен глупак. Бил той и образован.

Познавам лично съдбите на стотици приятели и познати които изгубиха живота си заради акцент на вниманието им върху парите.

Глава 2: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Никак случайно Европейският съюз не ползва грантовете, заемите и всички видове финансово влияние за прокарване на особен и откровено злонамерен вид политики.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Винаги с конкретна цел.

Надявам се да забелязвате и еволюцията на наши политически кандидати от всички нива на държавното и общинско управление преди да влязат и след като се омажат във власт и пари. Резултатите от този тип политика за докопване до пари и влияние чрез тях ги виждате и усещате.

Глава 8: КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Тотална деморализация. Безработица, унижения и масова бедност прикрити зад гръмки но празни слова!

Напълно разбирам нуждата от финансови средства. Така е устроен засега света. Парите, обаче, са пълна отживелица, колкото и да ви се вижда странно днес моето твърдение. Акцентът на вниманието ви върху тях, освен, че ще ви превърне със сигурност в бедняци, но ще унищожи и човешкия ви образ.

Глава 9: ИКОНОМИЧЕСКИЯТ КАПАН НА ПРИЗРАКА НА КОМУНИЗМА

Парите са нищо повече от влияние на богатите върху ограбените от тях бедни по целия свят.

Това е груба вековна война с милиарди жертви всяка година! Напълно невинни жертви.

Има начин на живот извън това влияние. Лично на мен ми е много обидно когато някаква напълно измислена Европейска комисия дава в ръцете на нашите политически бандити и мафиоти милиарди, като сами знаят, че те никога няма да стигнат до обикновения човек. Никога. И не са предназначени да стигнат до него.

Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Европейският съюз като договор, както парите като влияние са миналото на света! Колкото по-бързо се осъзнае от повече хора, толкова по-лесно ще стъпим на здраво без илюзиите на фалшивото благоденствие. Със същите тези илюзии се раздели скоро и Великобритания, след като осъзна и усети непригодността и зависимостта на престъпното политическо банкерство.

Малко хора ще ме разберат, зная! Шумът на парите и болните мечти за благоденствие днес са лъскавата европейска фабрика за илюзии. Мощна Система. А всеки произведен от подобна фабрика човек е лишен от дух завинаги. Гои. Пътищата ни тук се разделят - зависими от илюзиите си и свободни хора. Разумни човешки видове.

Моят избор е да съм свободен човек.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!