Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прокуратурата отказа да разследва Цвета Караянчева за извършено престъпление!

Прокуратурата отказа да разследва Цвета Караянчева за извършено престъпление!

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

С постановление на специализираната прокуратура по преписка 2710/2019 г. прокурор Ст.Христов е отказал да разследва Цвета Караянчева за извършено престъпление. Оказва се, че Цвета Караянчева е подписала писмо на 27 септември 2019 година в качеството на председател на 44-то Народно събрание. На същата дата обаче Караянчева е в болнични в следствие на катастрофа и претърпяна операция, което стана публично известен факт. Въпреки това тя подписва документ, с който забранява достъп до сградата на Народното събрание на журналиста Димитър Байрактаров, който подава сигнал до главния прокурор.

Припомняме, че Димитър Байрактаров бе народен представител в 43-то Народно събрание и много добре знае какво е значението на подписа на председателя на Народното събрание и поради тази причина сезира главния прокурор. Той прилага и съответните доказателства, както и въпросното писмо.

Видно е, че Караянчева не само, че е подписала такъв документ с дата 27.09.2019 г., но дори е поставила и печата на върховната институция в България Народното събрание. Вижте обаче, мотивите на прокурора:

Оказва се, че вероятно за прокуратурата антидатирането на официални документи е нещо нормално, както е видно прокуратурата не е извършила проверка за други документи подписвани от Караянчева по време на болнични и не е дала отговор кой е поставил печата и кога. Явно прокуратурата не е наясно, че в този случай става въпрос за регистриране на документ издаден от председателя на Народното събрание, което е очевадно и на самото писмо. Какво ли ще стане ако такива действия се извършат от някой обикновен чиновник?

Автор: От упор

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!