Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оставка! Вижте издънките на комуниста, майор от УБО, и син на... – Бойко от ноември до днес – далавера след далавера

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на този на който най-прилича.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Несъстоятелният трети опит за управление на Бойко Борисов отново се дави в корупция. Премиерът не спира да се хвали с някакви имагинерни постижения, които нито един българин не успява да види, и отказва да си тръгне доброволно, страхувайки се от възмездие, ако властта в България отиде в ръцете на служебен кабинет, съставен от президента Румен Радев.

Ако още се питате какви са постиженията на правителството на ГЕРБ, прочетете поста на Димо Чанков, който си е направил труда да изброи далаверите на Бойко и сие само за последните месеци – от ноември 2019-а до момента. Ако и това не е повод за оставка…

Разсподеляли се всички на едноминутен клип на България, който се предполага явно някак да привлече инвестиции. Да, то така става. Интересно ми е дали има поне 1 човек участвал в тая кампания, който да е наясно какво прави един инвеститор преди да вземе решението да си налее парите някъде. Прави анализ на политическата и икономическа обстановка в страната. Един такъв анализ в България ще мирише повече от варненското езеро в момента. Дори не е нужно да правиш анализ всъщност. Само трябва да прегледаш политиките от ноември 2019 до днес:

– налагане на данък airbnb и booking

– изземане на бизнес против всякакви конституционни и правни норми (този на Божков). Няма значение какво мислите за Божков и за бизнеса му. Важни са фактите. Фактите са, че един огромен бизнес беше иззет незаконно и против всякакви правни и конституционни норми. Кой ще си рискува парите при положение, че има риск утре да му вземат всичко и има избор да отиде другаде?

– наближи кризата с вируса и се почна с най-различни опити за ценови контрол

– вкара се закон, който казва на хранителните вериги какви продукти да се излагат, как, къде и в какви проценти, от къде да идват и т.н. Против всякакви норми на пазарна икономика. Също така в противоречие с европейското законодателство, което сме се съгласили да спазваме.

– да не пропускаме и кризата с водата в Перник и говоренето за държавен вик холдинг

– държавни бензиностанции

– държавен еквивалент на буукинг.ком след като на същия му беше наложен данък

– действане абсолютно ад-хок по време на кризата – днеска едно, утре обратното. През маски и затваряне на бизнеси до какво ли не

– наредба Н-18 да не я споменавам дори, щото за там мога цял роман да напиша

– днеска се събужда премиера слънце решава да намали ддс на едни, на други не

– после премисля за ддс-то, ама пак го вкарва, ама може и да го махне догодина, ако не е доволен

– от януари до май на два пъти тръгвахме към еврозоната и се отказвахме – ясен сигнал за несигурност в монетарната ни политика

– искане на суап от ЕЦБ, който не би трябвало да е нужен, ако имаш борд – това доведе до още по-ясни сигнали, че тук има нещо гнило, това доведе до оскъпяване на дълга ни. Евала

– във въпросния клип се говори как данъкът е 10% междувременно от 1 седмица се обсъжда как тоя данък може да стане 18%, заради намаленото ДДС.

Тоест, един потенциален инвеститор отваря новините в БГ и вижда, че тука абсолютно никой не знае какво по дяволите се случва. Какви са правилата, кой ги пише, кой следи за тия правила, кой ги налага, за кого важат – тези въпроси нямат отговор. Няма абсолютно никаква сигурност за твоите пари и тяхното бъдеще.

Съответно си казваш – тия малоумни ли са? Отивам да инвестирам в Чехия.

Чао корона Чао, а след него е и Чао България Чао.

Не само няма да има инвестиции тук, ще има износ на капитал и емиграция в огромни размери, отново. А лека полека бяхме тръгнали да обръщаме тая тендеция.

Но важното е да сме здрави.

Още по-важно е, че комунистите не са на власт.

Oh, wait..

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”Кметът на София Йорданка 15. Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!