Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Три писъка съгласувани от организираната престъпна група, която управлява страната

Николай Марков

Три крясъка тази сутрин. Корумпиран депутат от ЕНП, който вика с пълен глас на микрофона на наш поръчков журналист, че в България вече има върховенство на закона и борбата с корупцията е проведена. Лично от Борисов! Така нареченият щаб НОЩ от другата страна крещи, че корона вируса изведнъж изчезна, въпреки, че само преди седмица твърдяха точно обратното. Особено за хилядите заразени в няколко големи цигански квартала. И не на последно място полтическата юрдечка, която по съвместителство е министър на туризма крещи да ходим на нашето черноморие, защото е най-безопасното в света!

Ако свържете тези три сутрешни писъка ще видите ясно, че са съгласувани от организираната престъпна група, която управлява страната. Другото ясно е, че корупцията е вече пренесена от нашите бандити в цяла Европа и няма връщане назад. И не на последно място, че истината е мъртва, а лъжата и демагогията бродят политически из Европа. Единствени.

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
------------------------------------------------------------------------------

Вижте например как се произвежда положителен доклад за България, въпреки, че корупцията и липсата на върховенство на закона са нейна същност и съдържание!!! Поканвате официално на държавно посещение възрастен мъж с ментални увреждания и тежък ишиас, поставен умело на ключов европейски пост.

Глава 7: УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Глава 8: КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Глава 9: ИКОНОМИЧЕСКИЯТ КАПАН НА ПРИЗРАКА НА КОМУНИЗМА

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Натъпквате го с храна, която той дори не е сънувал, напивате го като свиня и преди да умре в суперлуксозния си хотел, нает специално за мисията му водите по няколко момиченца всяка нощ да го успокояват. Ако оживее след тази луксозна оргия му съобщавате в личен разговор на закрити врата, че има създадена за него офшорна сметка с няколко милиона долара в нея. И му благодарите за политическото застъпничество за България. Вече сте го купили. Ваш е.

И в България всичко става точно!

Как се решава това ли? Никак. Ако ме попитате, обаче, какъв е изхода от цялата тази престъпна каша, която всеки обикновен гражданин е принуден да духа, ще ви кажа:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!