Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шеф на ГЕРБ взе 65 бона държавна помощ, купи на сина си кола за 250 000

Фамилията на бившия кмет на Пловдив Иван Тотев получава 65 000 лева държавна помощ по схемата 60/40, за да подкрепи бизнеса си. Взе ги без засечки, както десетките обществени поръчки преди това.

Имат право хората -отговарят на условията, полага им се и знаят - винаги може да се вземе още. Дано е така и когато трябва да дават! Макар в декларациите на Тотеви и фамилните им  фирми да не се виждат милионите с платени данъци, с които тези успяващи граждани на републиката осигуряват охолния си живот, купуват имоти, строят, надграждат и инвестират.    

Трябва да си голям непукист, за да се наредиш на опашката за помощи с онези, които едва кретат в кризата с коронавируса и бизнесът им наистина умира. И да вземеш държавните пари с фирма, която никак не е за оплакване.

Собственик на капитала на въпросната „Квалификация Консулт“ е „Плутон 1“ - дружество, дало съвсем наскоро  близо 5 млн. назаем на друга компания от империята на Тотеви, за да върви строежът на огромния комплекс „Каменица Парк“ на пъпа на Пловдив.

И ей така, между другото, купило за наследниците на фамилията луксозен джип „Рейндж Ровър“ за четвърт милион, за да кръстосват между гръцките и пловдивските си имоти.

При Тотеви гьонсуратлъкът явно е семейна черта. В тази връзка, ако сте останали без работа около Covid-19 и ви се наложи да отиде до трудовата борса, оглеждайте се за висок човек с дълъг нос, хитри очи и увиснали рамене.

Не е изключено да се е записал на бюрото по труда. С изключение на кметуването си в район „Източен“ и Пловдивската община, той няма много трудов стаж. Не се знае дали майка му го е назначила на работа след края на мандата. А едва ли ще се намери някой друг да го вземе, както направи навремето Гергов с Чомаков.

Без служба и благодетели Тотев като нищо може да се нареди на опашката за обезщетение от държавата. Та ако го срещнете на гишето, подайте му каквото имате! А щом чуете, че кризата в „Империал“ се задълбочава, изпратете някой лев на DMS номер hranazaivan!

Бъдете добри пловдивчани и помогнете на своя бивш кмет сега! За да не освирепее. И да вземе да се върне в кабинета на пл. "Стефан Стамболов" 1 през 2023-а.

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!