Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лекарка бере душа след ваксина

Драмата се случи в Мексико

Мексиканска лекарка беше хоспитализирана в интензивно отделение, след като ѝ беше поставена ваксината срещу коронавирус на американската компания „Пфайзер” и германската „Бионтех”, съобщи мексиканското министерство на здравеопазването.

„32-годишната лекарка, която е получила ваксината срещу COVID-19 на „Пфайзер”/”Бионтех”, се намира в болница в отделение за интензивна терапия, след като при нея са започнали да се наблюдават кожен обрив, конвулсии, мускулна слабост и затруднено дишане 30 минути след поставянето (на ваксината)”, се казва в съобщението.

Състоянието на жената се оценява като стабилно и тя е с поставена предварителна диагноза „енцефаломиелит”. „Министерството на здравеопазването съобщава, че вече е започнало да проучва случая, за да изясни причината за състоянието на лекарката”, се отбелязва в съобщението.

По данни на ведомството преди това на медицинската работничка е била открита алергия към триметоприм.

Ваксинацията на медицинския персонал в Мексико започна на 24 декември. За целта се използва препаратът на „Пфайзер” и „Бионтех”, който преди това в спешен порядък беше одобрен от мексиканската Федерална комисия за защита от санитарни рискове.

240 израелци с позитивни тестове за коронавирус след ваксинация

Ваксинацията на комуниста Камала Харис със сгъваема инжекция - Комунистически номера за заблуда на населението

---

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Лекарка бере душа след ваксина - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!