Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НСО и мокрите поръчки?! Всички знаете, че шеф на НСО се назначава с указ на президента. Нали?

НСО и мокрите поръчки?!

Преди цяло десетилетие декларирах лично на закрити заседания в комисиите по национална сигурност при президента и в парламента, че в НСО има тежък проблем.

И не само там.

85% от служителите на отдел "Лични охрани", в който аз самия работих тогава, имаха престъпни взаимоотношения с криминални лица от тежката организирана престъпност.

По всички възможни направления.

Настъпи вътрешен конфликт между мен и проблемните в службата, който не можа да се реши професионално и стана обществено достояние.

Всеки произведен от президента на РБ с указ "генерал" беше свързан по различни схеми с престъпния свят и напълно политически зависим.

Такава беше схемата, такава е и днес! Генералските звания, липсата на специално образование и масово фалшиви дипломи бяха инструментите за вграждане на лица с проблемно обществено поведение и нисък морал във всички специални служби.

Това стана официална държавна политика при един президент, който на практика управляваше скрито икономиката на цялата държава, а негов политически приближен беше поставен на ключов пост да управлява подземния свят.

Оттогава, последваха невиждани мащаби на масови публични разстрели, котролирана от държавната власт контрабанда, трафик на хора и прочее престъпни дейности завършили с реки от кръв по всички улици.

Вършеха ги служители от системата за национална сигурност /офицери/ с протекцията на своите ръководители /генерали/ и под огромен политически чадър и зависимост.

ББ тепърва беше монтиран по договорен политически ред през задния вход във властта със заобикаляне на задължителните проверки и контроли.

Разпъна се политически чадър!

След това стана тъмно.

И мрачно.

До днес.

...

Всички знаете, че шеф на НСО се назначава с указ на президента. Такъв беше подписан скоро. И внимание!

---------------------------------------------------------------------------------------
Новият уж шеф /пореден генерал/ на НСО иска официално от другите служби информация какво се случва в неговата служба!!! За да вземел мерки и да наложел наказания. Схващате ли как функционират специалните ни служби? Без изключения.
---------------------------------------------------------------------------------------

За сметка на това президента на РБ /също генерал/ не иска и да чува какво се случва в къщата му, нито да знае. Иска само да подписва укази за назначаване на ръководство на службите без носене на никаква отговорност за това. Впрочем, какво точно върши държавната служба за охрана под шапката на президента, когато нейният отдел за вътрешна сигурност не знае, че в службата има ОПГ за поръчкови убийства от много години? И не само за това.

Ел президенте, Радев! Продължаваме да мълчим или чакаме да ни каже някой друг кой ни ака в гащите? Или пък мислите, че не знаем защо се мълчи за всичко и кой наш човек се прикрива с мълчание.

Ами сега!?

Николай Марков

Източник/ци: https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!