Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Баща, платил 110 лв. за преглед на детето си: Бойко, щастливец, отивай си с цялото правителство (ДОКУМЕНТ)

Искам да се харесам на всички.
В “Панорама” с Бойко Василев по БНТ

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Ние сме толкова по-добри, че няма накъде.

Пари не ми трябват. Вече съм на такива години, че закъде да трупам пари. Стига ми къщата в Банкя.
Това казва Бойко в откровение пред Николай Бареков, цитиран от сайта Bnews.

Откакто съм министър-председател, разбрах, че всъщност думата “любов” не съществува и всичко е само пари.

Гневен баща даде воля на своята неприязън към управляващите по повод безчинството, което бил принуден да изтърпи. Мехмед Али трябвало да плати колосалните 110 лева за медицински преглед на едногодишната си дъщеря, понеже по време на извънредното положение не е успял да вземе направление за процедурата от личния лекар, видя Narod.bg.

Нецензурният език, който бащата използва към властта, е доказателство за огорчението, което изпитва родителят след пладнешкия грабеж. За доказателство бащата показа и касовия бон за платената сума.

Ето какво написа Мехмед Али (с редакторска корекция):

Бойкоооооооо, бойк*лук нещастен! Толкова ли трябваше аз днес да платя в Трета Градска, за да ми прегледат дъщеричката на 1 годинка? Майк@ти да €*@ и на теб, и на цялото ти правителство! Преди няколко месеца с направление, а днес вече то не важи?, пише разяреният баща.

Проверката на Narod.bg показа, че проблемът идва от недомислицата, че издадено вече направление, което е за срок от един месец, в кризата покрай вируса не е било удължено предвид невъзможността за негово използване в блокираните болници.

Причината е, че заради въведеното извънредно положение здравната система не функционираше нормално и дейността на всички участници – от лични лекари, през специалисти до болници бе силно редуцирана.

А заради намалените посещения на личните лекари те издават и по-малко направления за преглед при специалист и за изследвания в лабораториите.

Регулирането на проблема е работа на здравния министър Кирил Ананиев, който обаче по заповед на премиера Бойко Борисов беше доста ангажиран покрай пиар проявите в Националния оперативен щаб и, очевидно, не е намерил време за решаване на истинските проблеми на пациентите.

Кошмарите на Бойко Борисов: Ако изляза от политиката, това ще е краят на живота ми! - Видео

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!