Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лицето Божков знае много добре, че атаката срещу него не идва от лицето Борисов. Но... логистиката на организирани престъпни групи винаги се осъществява от висшия управленски ешалон на държавата

Когато говорим за последствия от дейности на организирани престъпни групи винаги трябва да отчитаме, че логистиката им се осъществява от висшия управленски ешалон на държавата.

Лицето Божков знае много добре, че атаката срещу него не идва от лицето Борисов. Но, лицето Божков е вече с изтекъл срок на годност и тази част от "договора" с държавата боли. И Борисов го боли! Има защо да не се чувства добре, когато Божков страда. Това е като драмата в едно семейство в което мъжът и жената се чувстват добре, но други причини налагат да се разделят. Искания на кредитор, например.

Случаят с хазартния бос не е прецедент. Това е онкологична диагноза на политическия ни живот. Ако се върнете назад във времето ще се досетите и сами, че у нас всички богати хора бягат от държавата, а властта ги гони. И никога не ги стига. Пък и защо ли да ги стига, когато преди това им е издала дипломатически имунитет, за да им разтвори голям политически чадър. И вечно отворен зелен коридор за бягство от правосъдие!

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Външното ни министерство е пробито отвсякъде в едно с останалите държавни и общински органи. Всички служат вярно на олигархията, престъпността и мафията - като глава на всичко!

Разгледайте лицата на всички министри и вижте в тях празното им съдържание. Вижте и политиците, прокурорите и съдиите. Вгледайте се в тях само за миг. Празни души, грозни лица, некомпетентност и пустословие. Удобни за всяка власт уличници.

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 8: КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Минаха 30 години фалшив преход към демокрация и сме отново в тинята. Този път с прякото съдействие на корумпираната и негодна европейска бюрокрация. И политика.

България има нужда от основно почистване. Всичко добро следва след него и само след него...

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

-------------------------------------------------------------------------------
Когато говорим за последствия от дейности на организирани престъпни групи винаги трябва да отчитаме, че логистиката им се осъществява от висшия управленски ешалон на държавата. Без подобно "сътрудничество" ОПГ не могат да съществуват повече от една календарна година.

Такава е теорията потвърдена от сериозен емпиричен опит! И необходимо знание.
-------------------------------------------------------------------------------
Хазартът в България е монопол на една конкретна ОПГ с огромно политическо влияние. Това не е парна машина, а ракета със свръхзвуков двигател за източване на европейски фондове, национални капитали, пране на пари, финансиране на политически проекти, внедряване на зависими лица на ръководни държавни постове и скрито финансиране на почти всяка дейност на други организирани престъпни групи. Общата печалба генерирана по престъпен начин от този вид ОПГ е около 5 милиарда всяка година, като в тази сума е включена и добавената стойност от производни дейности.
---------------------------------------------------------------------------------

Нали не мислите, че едни 5 милиарда нямат значение за властта и за назначените по веригата министри, олигарси, прокурори, съдии, специални ченгета и прочее обслужващ персонал? Още повече, когато една трета от тези пари идва като пряка щета на държавната хазна т.е. от джоба на всеки от нас. Престъпления срещу финансовата система на държавата!!! Всичко това се реализира чрез пълна симбиоза между държавната власт, политическа протекция и експертна логистика.

По друг начин е невъзможно!

Нашият селяндур отдавна се изживява като балканския берлускони, заради продължителното задържане във властта и ползването й по престъпен и безнаказан начин. Футболните отбори отдавна служат за пране на пари, а агитките са превърнати почти навсякъде в политически инструменти за обществено влияние. Това е причината лично аз да не си падам много по плачещи мъже в спорта, които винаги са били палячовците на някои олигарси. Шутове за забавление на тълпата, обществени гниди и винаги полтически подлоги на всяка власт. Не позволявайте на такива долни боклуци да се докосват до вашите емоционални чувства, защото плачещият мъж е дамски еквивалент на пенсионирана плеймейтка. Няма разлика.
.........................................................................................
А сега да видим неизвестните в нашето уравнение. Кой е палачът? При всички случаи не живее в България, не е публично лице и е много сериозен. Със сигурност не е от Банкя, не живее и в двореца "Врана", нито в "Сараи" . Тези лица са от матрицата. Интересите му НЕ СА в ОПГ-тата с хазартна дейност. Смел е. Решителен. Има власт и стръв да разлае балканските кучета. Тиквата и черепа за него са дребни риби. Както и всички останали. Иска да пренасочи големи финансови потоци. Труден е за разчитане на целта. Има такъв!!!
..............................................................................................

И не, аз няма да се разплача. Всяко явление е възможност за онзи, който познава игрите на смъртта. Не само да познава едрите и дребни риби от аквариума на черепа, който се намира точно срещу входа на парламента. Вижда се с просто око, но никак не е просто място. В този аквариум отдавна живеят нашите политически рибки, но политиката не зависи от тях. Зависи от онзи, който плаща, не от касиера! А този, който плаща не живее в територията и има пари за всичко. Толкова много, че може и да спре въздуха на рибките в аквариума, ако поиска.

Балканскитке рибки са евтина стока, гупи!

Телевизионният театър не е моят жанр. В него няма душа, цвят и ухание. Скучен е. Не ми е скучен шахматът със златни фигури. Тежки фигури. И обаянието на онези предварителни ходове напред, които се виждат от всички прецизни наблюдатели на дъската. Но само един ход ще бъде уникален и след него ще потече много бандитска кръв, защото играта със смъртта е такава. Умират тежките фигури, за да докажат само на себе си качеството на собственото тегло.

Ниско качество.

Николай Марков

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!