Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Другарят Горанов определя корупцията у нас като "весникарско внушение". Само ще спомена и за другата поредна калинка, която управлява цялата престъпна дейност като шеф от държавната комисия

Другарят Горанов определя корупцията у нас като "весникарско внушение". Това добре. Според другарката Чампоева позната и като Бети цензора, недоумение било как така някой си е позволил да ни постави на 111 място по свобода на словото. Пък то било толкова свободно, че даже имало нужда от професионална бетина регулация.

Само ще спомена и за другата поредна калинка в хазарта, която на крехката 33 годишна възраст управлява цялата престъпна дейност като шеф от държавната комисия. Е, трудно й е да си избърше сополите ако няма дълъг ръкав, но хазарта за нея е детска игра. Същата, каквато е тя самата за бандитите с бели и другите бандити със силно замърсени якички. Въпросната дама, чувам, че се справяла добре с поемането на отговорност стига да е на закрити врата. С когото и да е.
---------------------------------------------------------------------------------

Отидете пред едно истинско и голямо блато, носете си чаша качествено кафе за през нощта и запалете пура. Предстои ви пътешествие. Поемете въздух и погледнете повърхността на блатото. Виждате светло зелена нежна пелерина покрила цялата водна повърхност. Тук там прескача някое насекомо, което заради незначителното си тегло живее върху пелената. Виждат се и блатни цветя върху повърхността, но кореновата им система остава скрита. В близост до брега се виждат малки попови лъжици, които танцуват в своята вечна вселена. В далечината се чува крясък на птици, но те живеят в папратите далеч от всеки поглед. Слънцето се скрива и жабите започват своята красива песен, която е истинската магия на блатото. Става тържествено, почти величествено..., а на сутринта всичко утихва. И заспива.

След това идва отново слънцето и осветява в чудни зелени цветове пелерината на блатото. Тя засиява и събужда обитателите на застоялата вода. За нов ден.

Има романтика на живота и в блатото! Ако имаш сетива може и да си щастлив. По свой начин, като блатна твар. Ще виждаш живота под зеленото покривало и ще познаваш обитателите, непознати за обикновения наблюдател. За него те ще бъдат пълна загадка и ще храни съмнения за съществуването им. Ще предполага и ще ги предизвиква по свой начин, докато стъпи погрешка в тинята. Тогава тя ще го погълне и бедният наблюдател ще усети хилядите зъби на стотиците видове тайни обитатели на блатато. Ще усети стръвта им и ще замълчи завинаги!

Така живеем ние. В нашето блато. В него нищо не е такова, каквото изглежда на повърхността. Но е наше. А в него има всичко друго без достатъчно въздух и свежа вода. Няма ги и бурите на океана, свободата да се бориш с вълните му и волята да го покориш. Има само примирение. И надежда. Съкровена вяра пазена от хилядолетия насам, че някоя от стените на блатото ще се скъса и морето ще погълне блатните видове. И те ще оживеят някак след това, именно защото са очаквали мига на своето завръщане в живота...

Има надежда само когато има завръщане.

Николай Марков

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Тулупена рефлексология

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!