Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Извадихте късмет, че управляваме ние, ако беше Радев, щяха да умрат много хора! – Не прости и на Путин, той дали ще му прости предстои да видим...

Премиерът: Извадихте късмет, че управляваме ние, ако беше Радев, щяха да умрат много хора (НА ЖИВО)

Вие извадихте голям късмет, че ние управляваме, имате рядък шанс, че сме ние с моите колеги. Ако беше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин и Борис Джонсън и щяха да измрат хора, отсече Борисов по повод мерките срещу коронавируса.

КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Справихме се успешно, сега поетапно, много внимателно с Щаба успяваме да пуснем онези места, които хем да връщат хората на работа, хем да спазваме карантинните условия. Следващата седмица се надявам и детските градини да отворим, подчерта Борисов.

Борисов написа следния коментар: 

Изграждането на междусистемната газова връзка Гърция–България е от изключително значение за страната ни и за региона на Югоизточна Европа.

Като част от развитието на Южния газов коридор, чрез IGB България и съседните ѝ страни ще имат достъп до алтернативни доставки от Каспийския регион, както и от съществуващи или бъдещи терминали за втечнен природен газ.

Интерконекторът ще осигури възможност за свързване с други планирани газови проекти като терминала за втечнен газ при Александруполис, както и втечнен газ от Израел, Египет и други. 

С готовия газопровод ще се газифицира Кърджали, въздухът ще стане по-чист, констатира премиерът.

Въпреки пандемията тръбите са докарани по трасето, машините са тук и заваряват, идват още машини следващата седмица, обясни Борисов през очакващите го журналисти.

Успяхме с много усилия върнахме България в газоразпределението, трудно беше, но с много почтеност стана. Работата не е спряла, в срок сме. Строим на гръцка и българска територия. Много им е тъжно на опозицията. Ако не бяхме ние нито един поток нямаше да стане, а сега те са приоритет на Европа. 42% по-ниска ще е цената на газа. Това ще остане в историята, заяви премиерът. 

На българска територия за пръв път се строи с тръби, дълги по 12 и 18 метра. Стриктно се спазва екологичното законодателство, каза министър Петкова.

И Балкански поток върви, и гръцката връзка, всички са доволни – и Щатите, и Европа.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!