Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адв. Петър Славов: Горанов каквото и да го питаме не знае - за винетките, за хазарта, за КТБ

.

Върнете частта на хората, които са си купили винетки, платили са тази услуга, а не могат да ползват колите си в извънредното положение. Няма да питаме Горанав, искаме въпроса да стигне до МС и НС.

Горанов каквото и да сме го питали, той все е „не”, питаме го за хазарта, той не знаел, питаме го за КТБ, нямал информация, това заяви адв. Петър Славов по bTV. 

От 13 март до 1 април са продадени 70 000 винетки. Тези хора, които са ги купили, са директно ощетени, имат всички основания, като си ги затворил и не са могли да си ползват автомобила, да претендират да им се възстановят значителна част от сумите.

Да съберат декларациите от хората по КПП-та, и който е предявил претенции да му възстановят тази част от палтената такса за винетки, който е добросъвестен, да му бъде възстановена тази част от платената такса, допълни адв. Славов. 

Много хора ще си потърсят правата в съда и по съдебен ред ще си издействат възстановяване на сумите. Това трябва да е ангажимент на държавата: Затворили сме ви по домовете, не може да си подадете носовете навън, но ще направим всичко възможно да сме справедливи и коректни и да няма ощетени. А в момента виждаме една еднопосочност, това ще правите, онова ще правите, иначе глоба, затвор или не се знае какво. Не се прави така, и по този начин не се управлява една правова държава, каза още Петър Славов.

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!