Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адв. Елена Гунчева: Номерът на Борисов вече не минава! Утре Божков може да прати керван с документи

.
Адв. Елена Гунчева

”Няма как да не оценя високо майтапа на Васил Божков да подари акциите на ФК „Левски“ на Борисов. Е, който си го може, си го може, може да диктаторстваш в цяла държава, ама като нямаш акъл, си личи. И няма как да го наваксаш.

Ситуацията, в която е поставен Борисов, е много забавна. Той уж много се грижи за футбола /да живеят „Бистришките тигри“ ураааааа!/, постоянно говори как подкрепя феновете, но всъщност иска да дава не свои пари, а нашите на футболистите. Затова и подаръкът много неприятно го изненада. Заедно с недоумението как да се справи елегантно със ситуацията. Ами не успя! Този отказ изглежда отвсякъде зле. Защото поставя футболният клуб в много неприятна ситуация, както и феновете. Интересно е обаче къде остана Тити Папазов, как Сашо Диков стана куриер на акциите и колко ли се е смял Божков на майтапа си.

Аз например бих приела и бих прехвърлила акциите незабавно на феновете, или пък на държавата. Но Борисов ненавижда да му припомнят, че е диктатор и иска да прилапа всичко в държавата. На принципа на крадеца, който обаче си умира да се прави на почтен човек. Е, не минава номера!

Нямам никакво намерение да хваля Божков, но пък безспорно направи Борисов за смях. И го притеснява, защото утре може и нещо друго да измисли. Примерно да прати по керван с камили копия от документи, уличаващи Борисов в престъпления. Примерно, де, всички знаем каква света вода ненапита е премиеринът ни. Той, дето се вика, пет лева не е взел /то си е срамно за пет лева, както казват в родната администрация: „Малкият подкуп е срам и за даващия, и за приемащия“.

Поне не може да се отрече нивото на зрелища в цирка! Лошото е, че главният шут е и гл@@ав, и жа@ък, и кра@лив!

Елена Гунчева

https://www.facebook.com/shesti.elena/posts/142566734001654

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!