Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дончева: Мероприятието „Ковид-19“ е преразпределение на световното богатство

Законодателните промени в последно време решават други задачи – пиар за правителството, като прехвърлят на здравния министър нещо, което е по Конституция в правомощията на НС и да преименуват „извънредно положение“ в нещо друго. Както и да се преименува „извънредно положение“, това е положение антипод на нормалното и в този смисъл конституционния текст трябва да бъде спазен.

А това, което виждам вчера да предлагат е пак противоконституционно. На никой не му пука от нарушенията. Това е нормалната практика на това парламентарно мнозинство и на тази политическа партия ГЕРБ. В този смисъл няма никаква промяна в правенето на законодателна дейност. Това коментира в ефира на бТВ Татяна Дончева.

След като хората продължават да търпят същите ограничения, те се интересуват точно от това. В основата на нашето управление е да обичате това управление. Това е алфата и омегата. Но ние като странични наблюдатели, които не сме на хранилката на това управление, можем само да ръкопляскаме, без да ни принуждават да го хвалим, посочи тя.

В нашата продажна държава най-лесно се купуват рейтинги и това се отнася не само за старите перачки, които са известни с това, че могат да ви дадат каквато си искат социологическа прогноза с оглед на необходимостите и периода, но гледаме и най-младите от университетите, които са прегърнали управляващата партия и нищо друго не помнят, освен комсомола, критикува Дончева.

Като всявате страх, като карате едни интелигентни хора да си мерят температурата и кръвното по осем пъти на ден, като живеят с мисълта, че ще умрат всеки момент, какъв ефект очаквате!? Мероприятието не е импровизация, то е световно. А нашите политици са папагали – те вземат, каквото даде света. По същия начин ще вземат и излизането от коронавируса, така че аз за това не се притеснявам и не ги мисля, посочи тя.  

Очевидно има по-широк замисъл, очевидно той е насочен към това хората да бъдат дресирани по някакъв начин. Това на някого е нужно. Аз пак казвам, че в момента тече преразпределение на световното богатство извън трета световна война, каквато я познаваме досега. Води се война между други суперсили, а ние сме само присъединили сме се към мерките, посочи тя.

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!