Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Из дневника на един тулуп – маргинал

Стела Николова, Демократична България, Фейсбук

Из дневника на един тулуп- маргинал:

Отворих едното си око и гледам осем и трийсе. Викам си: Безбожно рано е. Сега върви Мутафчийски, а на него се подигравам вечер, като се приберат от работа чиновничките, които са влюбени в него. Обърнах се на другата страна и се търкалях до 10.30, когато чух телефона да пиука на тагване. С досада го взех да видя откъде се включва Бойко този път. Беше в джипката и нареждаше някакъв обвиняем, на който нямало да се обяснява. Почудих се кой от всичките е. Викам, сигур Цветан Василев се е включил от Белград да ни каже как сърбите протестират там.

А, врътнах фийда и видях, че Черепа хвърлил някакви трохи от голямата пита с компромати, с които разполага срещу правителството вероятно. Даже припомнил миналото на Бойко. Ясно! За това е ядосан премиера, но пък няма изненадани от народа, че Влади се е срещал с Черепа. И Влади не е изненадан. Даже този път каза, че знае, че се е срещал, защото други работи все не знае.

Детето извика от другата стая, че е гладно.

Викам му, напиши едно писмо на Сачева, че майка ти е маргинал и ако не отпусне пари, ще звъннеш на норвежците да дойдат да те вземат. Обади се и в общината да те включат към " топъл обяд". А, звънял си значи? Кога , викаш? След две седмици щели да те включат. Звънни тогава на Ангелкова за ваучер за почивка, че иначе ще ни го дадат през ноември да ходим на Слънчака. Естествено, че нямам пари за почивка. Ще го продадем на някой чиновник, който има отпуск.

Ох, сега пък щели да пренасочват пари от европрограми " Наука и образование" и "Околна среда " към иновации и конкурентноспособност. Браво! Скоро всички ще са тъпи и болни, но пък ще имат работа на МРЗ.

Сега мисля днес да изхейтя Ангелкова за изолаторите в хотелите, които иска.

Ще й напиша да почне от премиера, че заради неговите приказки детето мисли, че имам Майбах, Ламборджини и багер и ги крия в бетонния възел, който съм купила чрез едната офшорка на Бахамите.

Естествено, че нямам кафе и почесвайки се реших спонтанно да ида да пия бира,понеже и без това стана обяд, а и отвориха кръчмите и там да добия вдъхновение за следващия хейт, който ще бъде за това как Бойко учи световните лидери на мерки и те му се обаждат по 5 пъти на ден по телефона да се консултират с него.

Ох, сега пък излязло и разследване на Антикорупционния фонд за далаверата с фурмите.

Нито една фурма не стигна до нас, тулупите- маргинали. Така ще почна днес поста, за да го дразня.

О, в "Дневник" пишат, че Варненското езеро е замърсено с фекалии от август 2019-та и никой не е казал на хората. За там ще припомня великата мисъл на премиера, че въздушните маси се движат и ще обясня, че и водата е така. Течения разни носят смрад към Варненския фар и заведенията на пристанището. Там собствениците на кръчми трябва да раздават очила със сини стъкла на клиентите и щипки за нос.

Браво! Днес отметнах доста хейт.

Детето намерило някакви 10 лв в сакото ми от абитуриентската и хапнало.

Страхотен тулуп- маргинал ще излезе от него, защото му публикували писмото до Сачева в сайтовете за маргинали.

Лягам си спокойна понеже утре ще предложа на премиера да пусне първо ваучери за отпуски преди ваучерите за почивка и това много ще го ядоса.

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!