Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Днес за първи път се почуствах тъпа като герберопитек, когато се опитах да осмисля поведението на ГМР

Днес за първи път се почуствах тъпа като герберопитек, когато се опитах да осмисля поведението на ГМР:

На обяд прави среща със стратегическите колонизатори, съгласява се да купим 20 % от газов терминал в Гърция, който осигурява АМЕРИКАНСКИ ВТЕЧНЕН ГАЗ, радва се, че ще бъдем енергийно независими от Русия.

Два часа след това като детенце невръстно врътка колелото на газопровода на Турски поток, който незнайно защо ГМР си нарича Балкански поток, с който на практика Русия доставя руски газ на Турция, България, Сърбия и т.н.. И пак се радва, хайвана!

Аз много добре разбирам защо Путин и Ердоган са го повикали. Все пак и те имат нужда да поразпуснат и да се посмеят. А кой може да им осигури по-добро забавление от Шута на Европа!?!

Единственият проблем е, че когато прилагаш сарказъм и ирония в думи и действия спрямо някой с две гънки на мозъка, едната от които на врата, красотата на майтапа си остава изцяло скрита за екземпляра!

И е добре някой от протокола да обясни на ГМР това, което мамка му е пропуснала първите седем години: Не се сочи човек с пръст, невъзпитано е! А ако е Ердоган султан, освен невъзпитано, е и опасно….

Елена Гунчева

* Снимката е на вестник „Марица“

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!