Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Педофилите навлизат в политиката: “Става дума за завземане на властта”

/Поглед.инфо/ Първите педофилски движения възникват на Запад през 50-те години (най-първите - в холандските Хага и Ротердам). Те искат декриминализация на сексуалните отношения между възрастни и деца, премахване на възрастта за сексуално съгласие. През 70-те и 80-те години педофилските асоциации получават подкрепа от различни либерални и левичарски политически групи и са в тясна връзка с представители на ЛГБТ движението. През 1974 г. Deutsche Arbeitsgemeinschaft Päderastie (DAP) е създадено от издателя на западногерманското списание Pikbube, десният либерал Хелмут Бендт.

На 02.12.1978 г. на среща, озаглавена „Любовта на мъжете към момчетата и възрастта на съгласието“, е създадена Северноамериканската асоциация за любителите на момченца (NAMBLA), ръководена от Дейвид Торстед, произлязъл от Партията на троцкистите. Няколко години тя контролира организационния комитет на ежегодния гейпарад в Ню Йорк, член е на Международната асоциация на лесбийките и гейовете (притежава консултативен статут при ООН и Европейската комисия). NAMBLA все още е активна, тя издава бюлетин и провежда лобистка и търговска дейност.

През 1979-83 г. в Германия съществува организацията Pedophilia e. V. (D.S.A.P.), която има няколко регионални клона. Освен това немските педофили се включват в политиката в рамките на организациите AG-Pädo, Krumme 13, Orange Street на жените, Работната група за хуманната сексуалност (AHS), Баварския хуманистичен съюз. През 1982 г. в Холандия, по инициатива на Мартин Тео, осъден за педофилия, е създадено Общество “Мартейн”, което скоро става водеща група за педофилите в Европа. Vereniging MARTIJN също е член на Международната асоциация на лесбийките и гейовете, издава списание OK Magazine, разпространяващо се безплатно в холандските книжни мрежи и е субсидиран (чрез фондове) от държавата.

През 2006 г. членовете на Vereniging MARTIJN, заедно с вегани, защитници на добитъка, зоофили и ексхибиционисти, които се присъединяват към тях, създават Партията за любов към ближния, свободата и многообразието (PNVD, „Партия на педофилите“). Тя е оглавена от президента на Общество “Мартейн”, възрастния перверзник Ед ван ден Берг, който по това време живееше с малолетния си "приятел" и навремето е глобен и осъден на условна присъда за насилие над 11-годишно момче. Ръководството включва и Мартин Утенбогаард (ковчежник на Общество “Мартейн”, служител на един от най-големите холандски вестници - лявоцентристкия “Фолкскрант”) и Норберт де Йонге. Партията се опитва да се кандидатира на парламентарни избори. Районният съд в Хага отхвърля иска на фондация Soelaas за забрана на PNVD, позовавайки се на „демокрацията, свободата на изразяване, свободата на събранията“.

На 14 март 2010 г. PNVD обявява саморазпускане, но “Мартейн” продължава да бъде активно. На 18.06.2011 г. Министерството на сигурността и правосъдието на Холандия решава, че дейността на Vereniging MARTIJN не противоречи на законодателството на страната. Но на 18.04.2014 г. Върховният съд на Холандия все пак издава присъда за ликвидацията на обществото. Сред най-известните педофилски политически движения в другите европейски страни са Датската асоциация на педофилите, Британската структура за обмен на информация за педофилите, френската Groupe de recherche pour un unance différente, белгийската De Rooie Vlinder.

Педофилията винаги е била широко разпространена в западната политическа система. Доскоро обаче аристократите, министрите, депутатите, банкерите, адвокатите предпочитаха вонящия уют на тайните педофилски ВИП-общности и не насърчаваха „обикновените“ политически амбиции на колегите за подобни зависимости. Сега, очевидно, в задкулисието е решено открито да се формира педофилски сегмент на европейската политика. Холандия отново е изпитателна площадка. Въпреки съдебно решение за ликвидация, Vereniging MARTIJN не изчезва. Организацията обединява стотици и стотици извращенци. Обществото (и по-широкият педофилски съюз - Фронтът за освобождение на децата) е готово за масово прехвърляне в легалното политическо поле.

Според журналистите от холандската телевизионна компания RTL влиятелните педофили от управляващата либерална Народна партия за свобода и демокрация трябва да помогнат за осъществяването на този план. Съвсем наскоро беше обявено възраждането на Партията на любовта към ближния, свободата и многообразието. REN TV цитира съобщението: "В началото на следващата година Партията за любовта към ближния, свободата и многообразието ще бъде възстановена." Автор на съобщението е основателят на старата PNVD, Ед ван ден Берг, 75-годишен дегенерат, притежател на огромна колекция от детска порнография.

"Тук не говорим за толерантност, говорим за завземане, просто за агресивно завземане на властта", заяви Валдемар Герд, депутат от германския Бундестаг от партия "Алтернатива за Германия".

Превод: В.Сергеев

Ед ван ден Берг

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!