Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунизмът зад екологизма: Климатична катастрофа за Европа предричат учени

Поклонничката на комунистическите идеи Грета и семейство с фланелки на комунистическото движение Антифа подкрепяно от големия приятел на България другарят Сорос

През октомври Тунберг получи критики от руския президент Владимир Путин, който каза „Отидете и обяснете на развиващите се страни защо те трябва да продължат да живеят в бедност и да не са като Швеция“.

Комунизмът зад екологизма

Учени от университетите в Грьонинген и Утрехт заявиха, че през този век верноатлантическото течение може да промени посоката си.
Обявлението им е публикувано в порталът EurekAlert, цитиран от БГНЕС. Причината за това може да е топенето на ледовете в Гренландия и увеличаването на валежите. 

Как да се дискутира „Промяната на климата“ с “пробуден” тийнейджър

Учените оценяват вероятността от подобно развитие на събития на 15%, но самите те признават, че конструираният модел не отчита влиянието на топящия се лед в Арктика, което само би увеличило заплахата от тези промени. Подобни промени според учените могат да провокират силно охлаждане в Европа, тъй като именно това течение позволява да се поддържа сравнително мек климат в Северния Атлантически океан.

Комунизмът зад екологизма

Как призракът на комунизма управлява нашия свят

How the Specter of Communism Is Ruling Our World

Глава 16: За энвайронментализмом стоит коммунизм

Chapter Sixteen: The Communism Behind Environmentalism (Part I)

Chapter Sixteen: The Communism Behind Environmentalism (Part II)

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!