Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: От 52-ра година не е пипано нищо в Перник – Лилиту 2016 г.: Държавата дава 32 млн. лв. за язовир ”Студена” – Къде отидоха парите?

Йончева зове Фон дер Лайен и Кьовеши за помощ срещу повсеместната корупция на управляващите в България

Васил Василев разкри Рецептата за "вечно" управление – "70:30" или Къде отива краденото? 

От 52-ра година не е пипано нищо в Перник. От 52 или и трета, имаме спор, може и 55. Няма по-млада от мене тръба. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Стара Загора.

Хубаво е, че се оказа, че в пещерите има вода. Сега ми докладваха. Разбира се, ще си понесат отговорност всички, които през годините са допринесли за това. Но когато говорихме за водните цикли -  колко е важно да използваме европейските пари, имаше градове, които буквално проспаха периода”, заяви Борисов по повод водната криза в Перник. 

Енергийно-промишленият комплекс „Марица изток” e тема за поне 5-6 години работа по него. В контекста на "зелената сделка", постигната в Брюксел за достигане на нулеви емисии до 2030 г. и ограничаване на въглищата в индустрията, Борисов каза, че за да заработят ТЕЦ-овете на алтернативни източници ще са необходими поне милиард евро. Борисов заяви още, че по темата е необходим консенсус и не може да се вземе еднолично решение.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!