Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко, кога ще пратиш на вуйчо си икономическа полиция? Нали той отговаря за язовирите в България

ss

Бойко Борисов днес пак се изявяваше на живо във Фейсбук този път от Перник. Командировал там главният секретар на МВР и се пъчи гордо пред камерата на ПР ката си, как искал икономическа полиция да разпитва всички виновни за кризата с водата на Перник, а истината е само една виновните са:

– Лиляна Павлова ( регионален министър приела ремонти на язовири за стотици милиони евро само по документи) 

– Кирил Войнов ( вуйчо на Бойко Борисов сложен лично от него да отговаря за всички язовири в България) 

/Войнов е зам.-шеф на Държавната агенция за метрологичен  и технически надзор/

– Ирена Соколова ( бивш областен управител на Перник от Герб, по известна с това, че можела да направи и слънце от банани, което да ни топли) 

– Нено Димов ( министър на Герб, който всеки месец получава данни за текущото състояние на водата в язовирите в България и подписва какво количество от тях да се източва)

Това са ОПГ – то (организираната престъпна група) начело с Бойко Борисов, които са виновни за водната криза на гр. Перник, всичко друго са врели некипели глупости на Бойко Борисов във Фейсбук с които се цели да се отклони вниманието от основните въпроси, след като за язовир „Студена“ са похарчени милиони евро за ремонт.

Как така водата изчезва безследно, защо няма водомери до крановете за различните квартали и защо най – вече когато всички са били наясно, че няма вода в язовира, защо са чакали до последно да се случи някакво чудо.

И пак искаме да попитаме Борисов, кога ще изпрати икономическа полиция на вуйчо си, който управлява всички язовири в България, които както разбрахме през последният един месец са пред пресъхване…

Елена Йончева иска помощ от Фон дер Лайен срещу корупцията в България, среща се с Кьовеши

Бедствието отиде на визита в Перник. Окаля си обувчиците (в знак на солидарност с бедстващите) и се пръждоса да си прави PR на друго място

Източник:xaknewsbulgariabg1.blogspot.com

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!