Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВИНАГИ ЩЕ ПОМНЯ БАТАК!

Преди малко по повод една публикация за Възродителния процес, коментирах, че помня както него, тъй като съм била свидетел, така и Баташкото клане, което е част от българската история. И една госпожа, веднага ме пита била ли съм свидетел на Баташкото клане и сигурна ли съм, че е имало такова!

Е, побеснях! Родоотстъпниците станаха много. С изгладени от Сорос мозъци и липсващи ценности. И най-страшното – липса на принадлежност към българския народ. Това, което причиняват сегашните предатели и соросоиди на историята, е страшно и недопустимо.

Аз не се срамувам заради Възродителния процес. Да, бил е грешка. Но няма да забравя как трите момичета туркини от моя клас, с които бяхме приятели всички, един ден дойдоха да кажат, че се махат в РОДИНАТА СИ и ни нарекоха мръсни гяури и съжалиха, че не могат да ни изколят. Е, това също не се забравя!

Аз не съм свидетел на Баташкото клане. Но съм виждала черепите в Баташката костница, включително на малки бебета. Виждала съм кладенеца, изровен с голи ръце от майките, за да намерят вода за децата си. Знам историята за Кочо Честименски, който е предпочел смъртта на семейството си и себе си, но да не се предаде на турците. Знам свидетелствата на Макгахан, който е видял с очите си зверствата. И на много други. Аз няма да помня в историята присъствие, а робство, кланета, насилствена смяна на вярата и имената на БЪЛГАРИ! Няма да забравя! Няма да простя! И синът ми ще помни!

Родоотстъпниците са най-гнусното и жалко изчадие! Този, който забравя род и родина, да е проклет навеки!

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!