Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко: И аз съм селянин от Банкя, като тебе!

Бойко Борисов

“Изпращаме успешна година, с голям ръст на икономиката. От папата до Белия дом дадоха добра оценка на България”, хвали се премиерът

Изпращаме успешна година, с голям ръст на икономиката, стабилни резултати. От папата до Белия дом най-важните хора в света дадоха оценка на България. Заводите работят…”, обобщи премиерът Бойко Борисов пред медиите в Михалково, където бе на инспекция преди откриването на готовата отсечка Кричим – Михалково – Смолян.

Борисов посочи, че корупцията се вижда при кого е и даде пример, че сегашният път до Михалково е 38 км за 46 млн. лв., докато при управлението на социалистите са били изградени само 17 км, но срещу доста по-сериозната сума от 240 млн. лв.

“Ето я корупцията!”, възкликна Борисов и направи сравнението с предишното управление преди ГЕРБ. Борисов коментира, че всеки нов път в Родопите отваря планината, особено към Гърция, а местните хора му напомниха, че от години чакат това, защото и без това в Смолянско единственият транспорт е на четири колела.

В родопското село, където премиерът пристигна с джипа си и зам.-регионалния министър Николай Нанков, го чакаха местни кметове от околните населени места заедно с бластния управител на Пловдив Дани Каназирева, председателя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова и депутат от региона, с кмета на Смолян Николай Мелемов.

Възрастен родопчанин пък посрещна джипа на премиера с обръщението:

“Ваше високоблагородие” Борисов обаче го скастри:

“И аз съм селянин от Банкя, като тебе!”

После се здрависа с жените, посрещачки, които бяха довели внуците си, а при представянето си казваше:

“Приятно ми е, Бойко!”

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!