Най-важните хора са българите, мутро!

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

В изблик на нарцистично упоение, Борисов днес се похвали, че „най-важните хора в света- от папата до Белия дом“, са дали положителна оценка на България. И да не би да очаква да се разхълцаме от радост, че някой него го е потупал по главата и се е фотнал на кадро от камината в Белия дом!?


И понеже капацитетът му явно е недостатъчен да осъзнае действителността, да му я припоня! Най-важната оценка ти я дават народа! Българите, мутро! Те са важните. Не папата, не Доналд Тръмп, не Урсула фон дер Лай/н/ен… Те всички са политици. Дипломацията изисква да те хвалят, дори за чеп за зеле да не ставаш, какъвто всъщност е и случаят.

Хвалиш се с най-важните хора в света, а в Перник нямат вода да пият. Хвалиш се с оценките на папата, а тук хората умират от мизерия. Хвалиш се със снимките от Белия дом, а милиони българи общуват с деца и внуци само по скайп, защото ТИ ги изгони от България.

И да те приземя, мутро! България не съществува 13 века, за да осмисля безсмисления ти живот. Българите не са ти обслужващ егото персонал. Държавата не ти е бащиния.

Борисов, ти си слуга на народа. По Конституция и по право. Забравил си кой е суверенът на тази земя! Унищожаваш българите, за да си четкаш егото и да си компенсираш чувството за малоценност на неставащ за нищо бодигард.

Мутро, идва видовден…..най-важната оценка скоро ще ти бъде дадена от българите!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!