Най-важните хора са българите, мутро!

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

В изблик на нарцистично упоение, Борисов днес се похвали, че „най-важните хора в света- от папата до Белия дом“, са дали положителна оценка на България. И да не би да очаква да се разхълцаме от радост, че някой него го е потупал по главата и се е фотнал на кадро от камината в Белия дом!?


И понеже капацитетът му явно е недостатъчен да осъзнае действителността, да му я припоня! Най-важната оценка ти я дават народа! Българите, мутро! Те са важните. Не папата, не Доналд Тръмп, не Урсула фон дер Лай/н/ен… Те всички са политици. Дипломацията изисква да те хвалят, дори за чеп за зеле да не ставаш, какъвто всъщност е и случаят.

Хвалиш се с най-важните хора в света, а в Перник нямат вода да пият. Хвалиш се с оценките на папата, а тук хората умират от мизерия. Хвалиш се със снимките от Белия дом, а милиони българи общуват с деца и внуци само по скайп, защото ТИ ги изгони от България.

И да те приземя, мутро! България не съществува 13 века, за да осмисля безсмисления ти живот. Българите не са ти обслужващ егото персонал. Държавата не ти е бащиния.

Борисов, ти си слуга на народа. По Конституция и по право. Забравил си кой е суверенът на тази земя! Унищожаваш българите, за да си четкаш егото и да си компенсираш чувството за малоценност на неставащ за нищо бодигард.

Мутро, идва видовден…..най-важната оценка скоро ще ти бъде дадена от българите!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...