Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Управляват ни тежко неграмотни, откровено прости хора, излъчващи и налагащи агресивната си простащина на цялото ни общество

Помолена да напише думата на 2019 г. в студиото на Дарик радио в София, председателката на Народното събрание написала БрекзиД. Да, не е грешка, написала го е с Д, не с Т. Караянчева, ти въобще не си глупава паДка! Ама хич!

И да ви кажа – не е смешно! Същата тази особа стана известна с това, че според нея китайската столица Пекин всъщност се намирала във Виетнам. Бившият председател на ГЕРБ Цветан Цветанов пък пишеше стаЛбилност, вместо стабилност, и бъркаше аутизъм с алтруизъм. Управляват ни тежко неграмотни, откровено прости хора, излъчващи и налагащи агресивната си простащина на цялото ни общество. Ето защо ние, ставащите все по-малко като количество нормални хора, сме длъжни да свалим този престъпно-просташки режим.

Стига сме гледали безучастно как превръщат демокрацията в идиокрация. Бездействието ни прави съучастници. Ние от Възраждане се борим, не спираме да се борим, можем да се борим, но само ние сами не можем да се преборим! Трябва ни помощта на всеки един разумен българин!

п.п. и все пак тези типове поне могат да пишат. Замисляте ли се обаче, че никога досега не сме видели Бойко Борисов да пише?

Костадин Костадинов

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!