Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ти знаеш ли кой е баща ми, бе? Виждал ли си половин милион накуп? Пил ли си кафе за петдесет лева?

Кристиян Асенов Николов

К`ъв си ти, бе уроде? К`во ми се ръгаш по пътищата, ако нямаш пари за джипарка?!

Дори пари за як номер нямаш? Ти усещал ли си как щипе коката? Правиш ли разлика между чисто и шанаджийско? Пъхал ли си столевова банкнота в гъза на еротична танцьорка? Колко пъти си гледал насраните физиономии на катаджии през черните стъкла на джипа си, докато си минавал на червено? Ти знаеш ли кой е баща ми, бе? Виждал ли си половин милион накуп? Пил ли си кафе за петдесет лева? Знаеш ли как изглежда уиски за десет бона? Теб питам, уроде?

Уроде, за к`во живееш въобще?

И това, което наричаш живот, живот ли е? Щото, ако нямаш пари за гореизброените неща за к`ъв живот говорим? Ако те утрепят, що трябва да се занимаваме с убийство? Виж бе, уроде – твоя живот е инцидент и отнемането му също трябва да е инцидент. Щото ако нямаш пари, ти не си човек, а инцидент. Т`ва е!

Едно време благородниците не са били съдени, а са ги глобявали за убийство на селяк. Всички са били доволни. Кой умрял – умрял. Той от там няма да се върне, ама поне близките му някой лев да видят и да целуват ръка. Инцидент.

А сега к`во? В разправии влизаме. Объркано е някак. Хаотично. Недемократично. Вместо да се дадат едни пари и толкова, трябва да се шари на кого ли не. И при това тайно. Щото как иначе ще докажеш, че спирачките са отказали, че пътят е бил заледен, бил е под наклон, насран, че гравитацията е променена и въобще… Че водачът е бил с коронавирус, а по най-новите данни той удрял направо в мозъка. Дори в зрението… Нали така?

После цакай кинти за официалните проби, доказващи че не си бил друсан като соц пералня с разбит амортисьор, а свеж като ряпа. Това е доказуемо. Концентриран като пилот на изтребител, и освен това си добър човек. Като казах добър човек, та се сетих за теб уроде. Ти не си добър човек, щото си беден. Бедността е порок, а щом си порочен, значи си лош. Лош си уроде за това животът ти е къс.

Също така цакай и на експерт, който да докаже, че предната кола е дала рязко назад със сто и петдесет километра и се е саморазмазала. Щото това е напълно възможно, имайки предвид, случая с едно шестгодишно дете, което връхлетя срещу един друг почти паркиран джип. Вече имаме прецедент. Спомняте ли си?

Докторите също май са виновни. Как така е някой умрял в линейката? Помислете де? Щом някой умира в линейката много ясно, че докторите са виновни. Ма, така не може, бе! Убийци в бели престилки! И те са уроди, всички знаем.

Плюс това всеки от нас може да попадне в инцидент. Щото си знаем, всеки от нас се друса като мамул и кара джипка за 200 с 200. Реже магистралките с кредитната карта на родителя. Плющи елиткурволяка по заведенията и инвестира пари от европроекти в цици и джуки. Пък после като се възбуди кара бясно на червено, прави нещо откачено… ооо… но да не влизам в поетичен транс. Затова проявете разбиране. Бъдете добри. Както е казал Христос – като ви ударят отзад е добре да се обърнете за да ви ударят и отпред. И това не е гаранция , че ще отидете в рая, защото в рая също с пари се ходи. И там не е за уроди.

Затова, моля ви, нека се въведе глобата за убийство и да мирясваме. За да се знае – едни пари накуп и готово. Живеем в пазарна икономика и нещата си имат цена. А тези, които имат пари могат да я платят.

А сега целувай ръка, защото всичко това е за теб, уроде. За да ти е по-добре. По-подредено. По-хубаво. По-ясно! А и след теб ще има някой лев за децата ти. Иначе, нали знаеш – получаваш пи6ки!

Ясно ли е уроде?

novini.bg

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!