Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Милен Цветков във Фейсбук: МАСКИТЕ СА, ЗА ДА МЪЛЧИТЕ, А НЕ ЗА ДА ВИ ПАЗЯТ! – Милен Цветков загина в жестока катастрофа – Цветеслава Гълъбова: Такива инциденти трябва да се третират като умишлено убийство

big_milen

Снимка: Нова тв

Милен Цветков във Фейсбук: Маските са, за да мълчите, а не за да ви пазят!

Милен Цветков беше от най-свободните и критични журналисти в момента в България.

Той открито изказваше мнението си във Фейсбук, въпреки репресиите от страна на прокуратурата срещу свободното слово.

„Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят!“, написа той при заповедта на Ананиев за задължително носене на маските.

„Криза е! А кризата легитимира насилието и насилниците се нуждаят от кризата за да практикуват необезпокоявано насилие.“ цитат от статията на психиатъра Владимир Сотиров поставена по долу.“, пище Цветков. „Не мога да повярвам, че множество интелигентни хора, чиито мнения виждам тук изобщо не разбират какво се случва! Снимката е от бюро по труда Младост. Много често минавам покрай това в Стрелбище, където положението е същото – десетки хора наредени на опашка всеки ден! Истината няма партийна принадлежност, не го забравяйте!“

Последното предаване на Милен Цветков  е за мегаскандала с лъжата на щаба на Мутафчийски за медицинските консумативи от Дубай.

Щабът излъга, че са докарани от Обединените арабска емирства 15 тона медицински консумативи“, разкриха журналисти от „Бивол“.

Преди дни „Биволъ“ разкри, че обявените от правителството 15 тона медицински консумативи, които България е получила на бартер от ОАЕ, са основно фурми. „Оказа се, че не са 15 тона, а 69 000 маски, 49 000 ръкавици, дезинфектанти, от които нямаме нужда, а останалите 12 тона са фурми. Изнесли сме 32 тона месо, а получаваме малко маски и 12 тона фурми“, обясни Атанас Чобанов.

Двете фирми, организирали износа на българските стоки са „Интръст“ на Делян Пеевски и старозагорската фирма „Градус“, с която в миналото е имала бизнес отношения земеделската министърка Десислава Танева

Според него има много въпроси, свързани с този бартер, включително и защо изобщо се е стигнало до него и защо се е наложило министърът на икономиката Емил Караниколов да придружи пратките и сега да е под карантина. Екипът на „Биволъ“ смята, че до сделката се е стигнало заради дипломатически гаф, свързан с Васил Божков.

Цветеслава Гълъбова: Такива инциденти трябва да се третират като умишлено убийство

За причинена смърт на пътя след употреба на алкохол и наркотици трябва наказание като за умишлено убийство.

Днес един прекрасен човек, журналист, баща и съпруг е бил УБИТ от дрогиран келеш.

Светла памет на Милен Цветков! 

Facebook, Цветеслава Гълъбова

Милен Цветков загина в жестока катастрофа

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа.

Сблъсъкът е станал между два джипа в района на мол "Парадайс", съобщи Нова телевизия. 

По неофициална информация на Dariknews.bg журналистът е чакал, според правилата, на червен светофар, когато върху него е налетял 22-годишен дрогиран водач, който карал с 80 км/ч. 

Журналистът Милен Цветков е издъхнал на път за болницата, научи NOVA. Бил е с много тежки травми от силния удар, който свидетели на инцидента описват като бомба. 

Цветков е спрял на червен светофар, когато отзад се забива друг джип.

Водачът, който е ударил лекия автомобил, е на 22 години. При проба от страна на полицията той е дал положителен резултат за канабис и амфетамини. Мъжът е арестуван още на място, съобщава БНР.

22-годишният младеж с аудито, който уби журналиста Милен Цветков е летял по бул. "Черни връх" с близо 80 км в час при ограничение 30 км, научи "24 часа". Това показали първоначалните данни от огледа на двете коли, участвали в катастрофата.

Виновникът за катастрофата е останал на място. И той е ранен, но не тежко. Взети са му проби за алкохол и наркотици. Пробите за дрога са положителни. Отведен е в ареста. Разследването продължава. Според очевидци джипът ауди ускорил скоростта с наближаването на кръстовището.

Милен Цветков е роден през 1966 г.

Той беше водещ на новините в БНТ, а след това води редица публицистични предавания по националната телевизия, включително и Екип 4.

По-късно премина в NOVA, където водеше сутрешния блок „Здравей, България“ и пръв въведе директна връзка със зрителите.

Цветков имаше ясно изразени журналистически и политически позиции.

Предаването „Часът на Милен Цветков“ независимо от часовия пояс, в който се излъчваше – полунощ или късния следобед, имаше огромна аудитория и много верни почитатели. Това се дължеше на професионалното му поведение пред камерите и добрата подготовка при разговорите със събеседниците.

Една от последните му изяви беше на представянето на книгата на Асен Агов преди около месец. 

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: http://epicenter.bg/

http://onovini.eu

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!