Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изкуствена или естествена е Короначумата? Защо има недомлъвки и ненаучно оспорване на научни хипотези?

Image may contain: one or more people

Григор Лилов

Политическа и бизнес "коректност" и научна достоверност:
СКАНДАЛЪТ
С НОБЕЛОВ
ЛАУРЕАТ
* Изкуствена или естествена е Короначумата? Защо има недомлъвки и ненаучно оспорване на научни хипотези? Четвъртата световна война е факт, колкото и да се отрича!
.
Вирусологът Проф. Люк Монтание, носител на Нобелова награда за медицина, ръководител на Международната програма за вирусологично сътрудничество, заяви пред телевизия "Си Нюз", че Короначумата има изкуствен, лабораторен произход.
Основата на извода му след изследване на структурата на SARS-CoV-2 e наличието в нея на фрагменти от вируса на ХИВ (СПИН). Според учения няма как по естествен път да се получи такъв странен коктейл от елементи на няколко съвсем различни вируса. Вероятността за такива кръстоски и мутации е безкрайно малка величина.
.
Фейсбук обяви новината за "частично фалшива"!
С което за пореден път се разбра, че научната коректност е голям дефицит в днешно време, понеже науката все повече е подчинена на политическата и бизнекоректност. Един от най-големите потребители на социалната мрежа са китайците, при това броят им е "най-големият резервоар" за нейното разрастване. Китайските компании са сред най-големите потребители на мрежата.
Това е единственото обяснение за поредната нелепа реакция на ПР експертите на Марк Зукърбърг. Да напомня, че също толкова нелепо те отричаха злоупотребата с лични данни на клиенти, предоставени на разработчици на различни приложения.
.
Но вероятно все пак трябва да сме "благодарни" на Фейсбук, че въпреки огромния натиск и не само от Пекин, а и от др. столици и от редица мощни концерни не цензурира вестта.


Като казвам др. столици, имам предвид вкл. такива на велики сили.
За Кремъл е ясно по-отдавна - той от месеци наред води активна пропагандна операция за знак на равенство между Короначумата и грипа, за естествения произход на заболяването и за компрометиране на карантинните мерки извън Русия.
Сега пропагандна кампания поде и Франция. Елисейският дворец веднага реагира чрез изявление, че короначумата е с естествен произход и това е доказано.
.
Да напомня, че както посочих в поста си от 26 януари, най-съвършената лаборатория на Националния китайски бактериологичен и вирусен център в Ухан е френско дело и технология. Да напомня, че тогава посочих и факта за съвместни научни разработки. И другия факт - най-, най-първите заразени французи бяха научни работници по съвместни междудържавни проекти в този Център.
.
"Частично фалшива и "доказано" са лъжа не само заради тези факти. Защото за произхода има различни научни хипотези и догадки, но "доказано" няма, вкл. и от проф. Монтание!
.
___________________________
Именно защото "доказано" засега няма, е показателна
реакцията на ръководства на социални мрежи, на политически среди, на бизнесструктури.
Когато с пяна на уста се оспорва нещо недоказано, важи поговорката "дим без огън няма". Пряката намеса в науката на ненаучни среди подсказва за страх от някаква истина, която ако се разчуе, може да затрие огромни финансови и бизнес интереси за трилиони и трилиони и трилиони долари и евро.
__________________________
.
Разбира се, тези, които се опитват да спрат пътя към тази истина, се държат като идиоти и постъпват като идиоти въпреки всичките им претенции за диригенти на света.
На фона на милиарди карантирани хора, на фона на толкова смърт, на очакваните милиони индивиди, които ще останат инвалиди за цял живот след боледуването си, на фона на свити икономики и доходи за години напред, в сблъсък и с общественото мнение, особено на Запад, което ще иска постоянно назоваване на причините и отговорностите, никаква тайна не може да се крие дълго време.
Рано или късно тези интереси за трилиони и трилиони долари и евро ще бъдат пометени и загубите пак ще бъдат реализирани, но в още по-катастрофални и гибелни за собствениците им мащаби.
.
ЧЕТВЪРТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА
.
**** Някои така и не искат да проумеят, че светът навлезе в Четвъртата световна война и трагедията с Короначумата е епизод от нея - първия й. И връщане назад няма!
.
**** Не могат да проумеят, че когато един щам е изпуснат, той вече е достъпен буквално за всеки, който има някакви пари, и то не толкова много. Достъпен е както за използване, така и за модифициране. Вкл. и под така наречения "чужд флаг".
.
**** Това е все едно ядрените заряди да са общодостъпни, да се валят под път и над път, да са обект на свободна търговия, вкл. и между индивиди и всякакви структури.
Ако беше станало така, сега планетата щеше да е едно радиоактивно бунище без капка живот на него, с "ядрена зима". Сегашната Коронакриза ни вкарва в предверието на "биологичната зима"!
.
.
Политиците и световните бизнеслидери и милиардери не разбират, че разликата с предишните войни е фундаментална - онези се водеха за покоряване, тази ще е за изтребление - от отделни набелязани индивидуални и групови цели до части от човешкия род, а и до целия, понеже има и фанатици!
Затова никакви компромиси не бива да са допустими.
Дори цената на отказ от тях да са трилиони долари и евро!.
Защото не е компромис онова, което подписва смъртната присъда на цивилизацията и на собствения ти живот.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!