Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически Китай се "засрами", изкара нова тъпа "истина" – призна за още няколко жертви на COVID-19 от милионите укрити

Комунистически Китай се "засрами" и увеличи броя на загиналите от коронавируса в град Ухан с 50% вместо с поне малко по-достоверните 5000%.

Комунистическите власти в епицентъра на пандемията обявиха, че смъртните случаи са с цели 1290 повече от досега обявените.

Така жертвите на заразата в града, от който тя плъзна по целия свят, стават смешните 3869, в град далеч по-голям от Ню Йорк в който жертвите надминават 16,000 до момента.

Комунистическите власти обясняват корекцията на данните с разсмиващите "факти", че по време на епидемията в града десетките хиляди медицинските персонал и власти не са смогнали да опишат новообявените 1,290 случая и да подадат всички случаи на заразени с летален изход.

Новите данни са зготвени след като 8 страни с нищожно малко население спрямо китайското обявиха многократно повече случаи на заразяване и смърт и показаха китайските комунистически власти в позата на глупави мошеници.

Разбира се официалното комунистическа оправдание е отново величаво – сравняване на информацията от всички възможни регистри на Китай, включително и на тези за погребенията и взело, че се оказало се, че хората, починали извън болниците, не били включени в статистиката.

От самото начало на пандемията комунистическите власти са обект на критика за умишлено, но некадърно и некомпетентно укриване на реалната информация за това колко са заразените и жертвите и мащаба на разпространението на коронавируса.

Разбира се новите данни само потвърждават некадърността и некомпетентността да се фалшифицират данни и да се лъже достоверно от страна на комунистическия апарат на Китай.

Да ви напомня това на лъжите на Някои които познавате?

Не се учудвайте и те са рожби на комунистическата партия със всичките си предстоящи последствия.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!