Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Задава се страшен кошмар: ЕК предлага възрастните да бъдат изолирани до края на годината

ЕК предлага възрастните да бъдат изолирани до края на годината

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че може да се наложи възрастните хора да бъдат държани в изолация до края на годината, за да бъдат предпазени от коронавируса.

„Знам, че е трудно и изолацията представлява бреме, но това е въпрос на живот и смърт. Трябва да останем дисциплинирани и търпеливи.

Децата и младите хора ще се радват на повече свобода на движение по-рано от възрастните хора и тези с хронични заболявания”, каза тя пред германското издание Билд.

Урсула фон дер Лайен изрази надежда, че скоро европейска лаборатория ще може да предостави ваксина срещу коронавируса. „Без ваксина, трябва да ограничим колкото е възможно повече контактите с възрастните”, посочи тя.

Бъдете сигурни, че Борисов и страната ни ще е сред първите, които ще приложат въпросната мярка. Без дори да се подложи на обсъждане и без да се мисли.

КОМЕНТАРИТЕ В МРЕЖАТА:

“Децата и младите хора ще се радват на повече свобода“, а възрастните на еврогрижи. Без право да напускат домовете си, без контролни прегледи за многобройните си старчески болести, без движение, изолирани, безполезни, в постоянен стрес пред телевизорите, с мисълта за скорошното си неизбежно избавление от мъките.

Пенсионните фондове ще се облекчат, ще изчезнат опашките пред личните лекари и в аптеките, в болниците няма да заемат излишно легла. Това, разбира се, не се отнася до всички върастни, а само до обикновените. Другите могат да се качат на частните си самолети и яхти и да поемат към по-приятни места.

Човек сам трябва да реши от какво да умре дали от изолация или от корона вирус.

О, чудесно! Идеята е гениална. Няма да умират в болниците, а в домовете си. Така здравната система ще продължи да е все така неадекватна, търгашеска и безпомощна.Най-вече търгашеска. Щом лечението е със статут на услуга, ни повече, ни по-малко. А креатури като Урсула, изобщо всички политически чиновници над 60 години – изолирани до края на годината. Минимум. И понеже се смята,че младите са до 30 години, на мястото на Урсула да дойде Грета Тунберг да довърши Европа със Зелената сделка. Или да завърши Зелената сделка в Европа? Обърках се. Кой ли от двата варианта ще да е?…

След срамното мълчание, когато цяла Европа се гърчеше в пандемията, сега бързат да бягат пред вятъра и естествено изсраха поредното ла-но. Тази, която разсипа Бундесвера и сега се е заела с ЕС, знае ли колко годишна е или деменцията вече е напреднала. Не мога вече да ги дишам тези.

ГЛАСОВЕ

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: http://onovini.eu/

http://glasove.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!