Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осъдете преследването на Фалун Дафа

напишете заявление и Вие...

Фалун Гонг, популярност, преследване

Фалун Гонг и мистерията на живота

Фалун Гонг е древна китайска духовна дисциплина в будистката традиция. Фалун Гонг се състои от морални учения, медитация и четири леки упражнения, които са наистина уникален и много ефективен начин за подобряване на вашето здраве и енергийно ниво.

В основата на Фалун Гонг са ценностите на Истината, Състраданието и Толерантността (или на китайски език, Жен 真 Шан 善 Рен 忍). Фалун Дафа учи, че това са най-фундаменталните качества на Вселената и ги взема за ръководство в ежедневието и практиката.

Според думите на основателя на Фалун Гонг г-н Ли Хонгджъ, "асимилация към най-висшите качества на Вселената - Жен 真 Шан 善 Рен 忍 - е основата на практиката. Практиката се ръководи от тези върхови качества и се основава на самите закони, които са в основата на развитието на космоса ".

Фалун Гонг също е известен като "Фалун Дафа".

До 1999 г. Фалун Гонг се е превърнал в най-голямата и най-бързо развиваща се практика от този вид в Китай, ако не и в световна история. Само за седем години след въвеждането й през 1992 г., около 100 милиона души практикуват Фалун Гонг.------

ИЗТЕЗАВАНИ ДО СМЪРТ

Над 100 методи за изтезания, използвани в системата на затворите в Китай (с Илюстрации)

Лица, групи и нации по света се сблъскват в този момент с тест за техния морал и съвест. Ще подкрепят ли преследването на китайския народ? Ще използват ли доказателствата, събрани от самите тях или получени от китайски служители? Ще подкрепят ли справедливостта и основните човешки права? Всеки индивид, организация и правителство има определена роля. Надяваме се, че всеки ще избере праведността и доброто, проправяйки си път към едно красиво бъдеще. Сега ставаме свидетели на една огромна промяна...

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!