Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ограбват ни много отдавна, трупат тежки държавни дългове и ни държат със забити глави в тинята. Това направихме... унищожение на можещите и издигане във властта на подлеците!!! Чиста и свята република

– за подлеците майка, за чистите по сърце мащеха!

Исках да не връщам назад годините, но се съмнявам, че ще бъда разбран правилно от всички. И така, годината е 1878, а мястото – възстановената след руско-турската освободителна война българска държава. Това е повратна историческа точка и уникален шанс за много хора с българско самосъзнание, да защитят и докажат правото си на претенция за държава, изгубена следствие на груба държавническа грешка, преди цели 500 години!

Как звучи само, нали!? Всичко до тук е чудесно, а радостта от собствен дом – напълно заслужена и платена с кръв. И точно тук, когато националното съзнание се възражда, една шепа алчни душици влизат по особен начин в политическото управление на страната. Правят собствена частна банка. След това сигурно знаете или поне сте чули някои от великите им дела – майката и брата на Левски са лишени от поборническа пенсия и умират като просяци, Петко войвода /главното военно острие срещу английските интереси за разцепване на етническите ни територии/ – измъчван, ограбен и унищожен физически по напълно измислени обвинения, Военната Легия и всички съратници от априлската епопея – заличени и захвърлени в праха на времето, както и всички автентични герои доживели свободата. Това е направено съвсем съзнателно и целенасочено от българската държавната власт!!! Не отвън.

Кои са лицата на тази власт? Няма да изброявем имената им, защото в случая те не са важни, но ви уверявам, че техните „заслуги за освобождението“ в по-голямата си част са напълно измислени и съшити с бели конци. Национални фалшификати, подменили истинските мъченици и герои. Висококачествени боклуци, като днешните! Едни и същи.

Следват няколко исторически периода до наши дни, но политическата технология установена след Освобождението ни, е жива и до днес – унищожение на можещите и издигане във властта на подлеците!!! Така е било винаги и ще продължи по същият начин, ако не намерим сили да разберем, че мотивацията на подлеците е проста – Разделяй, ограбвай и владей. Това е, няма нищо друго и то работи, защото е просто. Ако прекратим с остра нетърпимост този грабеж и спрем да захранваме кръвоносната система на вероломните, настанени обичайно в държавната власт, ние ще сменим правилата. Силата ни е в смяната на правилата на играта, а не в смяната на един подлец с друг!!!

Ограбват ни много отдавна, трупат тежки държавни дългове и ни държат със забити глави в тинята – като винаги са го правили в историческото време. Пари, пари и пари! На това зло трябва да се сложи край и ще се случи, ако осъзнаем истинските си проблеми и спрем да гоним вятъра…

Николай Марков

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!