Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Братя, гответе се за това, което предстои

Пандемията, карантината, постоянните заплахи и апокалиптичните прогнози (“кервани от камиони с трупове”, “хората ще измрат” и др.), липсата на живи комуникации, стоенето в затворени помещения, самотата, обедняването, неизвестността, нагнетяваното обществено напрежение, простотията и алчността на управляващите, кражбите, мародерствата – всичко това има психологичен еквивалент в процесите на тревожност и депресия, които, по моя преценка, са обхванали почти всички български граждани, които не са малоумни.

В обществото се появяват и назряват тенденции на нихилизъм, социална омраза, гняв и агресия, съпровождани от фрустрация и страхови неврози при много хора, а доста често съпровождани и от акутна депресия и суицидни помисли.

Увеличава се броят на самоубийствата.

Увеличава се и обществената агресивност, която засега все още е в скрити латентни форми, но съсем скоро, според мен, ще избухне в бунтове на безработните, гладните и окрадените от мародерите в управлението и техните фаворити.

Гневът на мравките скоро ще помете политическата система.

Мисля си за хаоса, за социалните и етническите вражди, който могат да настъпят. Тези вражди (и битки) няма да могат да се контролират от прогнилите системи на властта.

Смотаната армия само от дебели генерали-софиянци без войници и десетките хиляди полицаи-рушветчии ще са безпомощни срещу масовите социални вълнения заради многодесетилената несправедливост и заради наглите кражби на милиарди левове, извършени под покрова на властите от всякакви неграмотни простаци – гербаджии, комунисти, агенти на ДС, депесари, затлъстели “патриоти” и др.

Затова, братя, гответе се за това, което предстои в сферата на психиката – страх, тревожност, депресия, ярост, гняв и агресия. Гответе се!

Търсете, купете си и четете моята нова свръхактуална книга “Тревожност, депресия, самоубийство”!

Тя може би ще ви помогне да разберете и да се справите с психичните проблеми, които сегашната ситуация ражда сега и ще ражда и в близкото бъдеще.

Тази книга, както и други мои книги, може да намерите на сайта tornadobg.com.

акад. Петър Иванов

Снимка на Petar Ivanov.

Снимка на Petar Ivanov.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!