Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Светът онемя! Шабът провери 15899 пациента само със 7000 теста! Кой комунист нарежда лъжите по китайски?

Светът онемя! Шабът провери 15899 пациента само със 7000 теста! Кой нарежда лъжите?

Проблемът е, че освен паниката, която там се създава, всички държави издадоха заповеди за забрана на износ на медицински санитарни материали, свързани с тази дейност

Ние имаме още около 4000 новоплатени теста плюс близо 3000, които имаме считаме, че са абсолютно достатъчни, защото ако се стигне до това да се изразходват всички тестове, то вече епидемията ще е такава, че не е нужно да се тества, а вече се действа по друга формула. “

Тези думи са запечатани на страница втора на стенограмата от  08.03.2020 г. на Министерски съвет.

Става ясно, че според Борисов и Мутафчийски, който на практика прави всички предложения 7000 теста са напълно достатъчни, а вие скъпи приятели вероятно вече се досещате защо толкова яростно бе нападнат доц Мангъров.

Защото според “специалиста” Борисов днес епидемията ще е такава, че въобще няма да е нужно да се тестват хората, а ще се действа по друга формула!

Вероятно това е формулата на лъжата и насаждането на страх чрез нея?

Европата обаче, взе, че отново обърка плановете на нашите вълшебници и се провикна, че няма да бъде безучастен свидетел при нарушаване на човешките права, а в България те вече с факт!

Хора се глобяват за щяло и нещяло по 5000 лева, а управляващите като усетиха дебелия край, взеха, че дадоха заден и измениха безумните си глоби, които европейската съдебна практика неминуемо щеше да обори.

Сега е редно Борисов и Щаба да спрат да заблуждават не само българския народ, но и световната общественост, защото хората не са паднали от Марс и много добре знаят, че трудно се правят 15899 теста за няколко часа, а още по-трудно е когато си заявил, че ги нямаш!

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!