Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиан Василев: Борисов си остава с генералите, Кунчев и Кантарджиев

.
Илиан Василев

Беше ненормално положение при което Борисов оплюва член на Медицинския съвет, в присъствието на други членове. Освен това със саморазпускането си, те дават ясно да се разбере, че повече тежат като лекари и специалисти, отколкото в разни формати, доминирани от политическа целесъобразност.

Забележете в Медицинския съвет почти до един бяха лекари, а в Щаба администратори, зависими от Борисов.

Логично и естествено. Сега разбира се ще започнат хулите срещу тях, срещу работата им и т.н. Нормално. У нас никой не е останал извън формулата "всички са маскари" за да могат "маскарите" на власт да си правят каквото си искат.

Добрата вест е, че от утре тези хора ще имат свободата да си изразяват своето мнение. И от това трябва да се страхуват Мутафчийски и т.н. Формулата да ги държа наблизо не сработи.

Борисов да си остане с генералите, с Кунчев и Кантарджиев, с всички които зависят от него и които очаква "независимо" мнение. Ще получи само конграчулейшънс и път към "Ада".

Пък и всеки от нас ще си направи избор при кого да се лекува, дали при "доктор" Борисов или при Доцент Мангъров. Там лъсва истината, като застанеш пред съдбоносния избор.

Защото лекар или лечител в по общ смисъл стои много по-високо от някаква мимолетна длъжност. Забележете че това беше обявено извън МС и без Борисов.

Facebook, Илиан Василев

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!