Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Георгиев във видео: Има забрана да се тестват граждани. Г-н Мутафчийски, елате да видите какво става във Видин

.
Георги Георгиев

Управляващата ни мафия КРИЕ броя на заразените и НЕ ИЗСЛЕДВАТ КОНТАКТНИТЕ с доказан Коронавирус! Това е ужасяващо, това е по-голяма мерзост и престъпление и от действията по време на аварията в Чернобил!

СПОДЕЛЕТЕ, РАЗГНЕВЕТЕ СЕ, ЗАЩИТЕТЕ СЕ! Мафията не спасява, мафията ограбва и убива!  Случващото се е геноцид! Какво изследваме, след като не тестваме най-рисковата група, контактните с доказано заразени? В момента в България демонстративно се тестват само богопомазаните - депутати, олигарси, политици , а за гражданите има забрана за тестване!

ПИТАХМЕ, "Как така тогава и на какво основание тестват всички депутати защото са били контактни, а обикновенните граждани и медиците на първа линия не ги тестват?" Отговора бе - "За едни може, за други не може!"

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук 

Пред Фрог нюз Георгиев обясни, че е пуснал през МС покана на ген. Венцислав Мутафчийски да посети болницата във Видин и да се запознае на място със ситуацията. Той помоли да отправим и през медията ни покана към шефа на Националния оперативен щаб. 

Вижте и неговото видеообръщение!

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!