Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще изплащаме 10 милиарда заем, но изпращаме военни в Афганистан?

Ще изплащаме 10 милиарда заем, но изпращаме военни в Афганистан?

Докато коронавирусът постави хиляди българи и фирми на колене, а правителството иска да тегли 10 милиарда лева заем, за да удържи кризита, се оказва, че днес изпратихме военен контингент в Афганистан?

Или сме луди за връзване или просто ни нямат за нищо?

Други наши съюзници изтеглиха своите сили от азиатската държава, но ние понеже сме цъфнали ще харчим народна пара.

Тъжното е, че лицето Красимир Каракачанов така и не ни е дал смислено обяснение кому е нужно това?

Въпреки всичко днес командващият на Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Любчо Тодоров връчи сертификати за участие в мисията на националния командир на контингента и на командира на екипа от съветници. Той пожела здраве и успех на военнослужещите при изпълнение на отговорните им задачи в международна среда.

Четиридесетият български военен контингент е със структура национален елемент, рота за охрана, екип от съветници и щабни офицери. В състава му са включени до 160 военнослужещи.

Австралийски депутат: Който е близо до ККП е в голяма опасност

Национален командир на контингента е полковник Светлозар Стефанов от дирекция „Логистика” в Щаба на отбраната, старши национален представител е майор Симеон Симеонов от Съвместното командване на силите, помощник-национален командир е подполковник Светослав Някшолов от командването на Сухопътни войски, а командир на ротата за охрана е Христо Върбанов от военно формирование 42 800 – гр. Плевен.

Сертификацията на контингента за участие в операцията на НАТО в Афганистан „Решителна подкрепа“ се проведе в Единния център за начална подготовка – Плевен.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!