Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиан Василев: Спешни тестове ще има, но само за Тях

.
Илиан Василев

Те много добре знаят какво трябва да се прави за да се управлява кризата в условия на зараза. Също така знаят и че спешните тестове са просто задължителни и то не веднъж, а постоянно. Но ще го направят само за Тях и близките им. В Народното събрание ще се тестират редовно, депутати, НСО, шофьори, чиновници, хигиенистки, фризьори, готвачи, сервитьори изобщо за всички свързани с тях и семействата им.

Но не и за народа. За нас те са ненадежни, безполезни, и прочие мисловен "шит" от Кунчев, Кантарджиев и Мутафчийски.

А Гешински строява прокуратурата да преследва клиничните лаборатории за да не предлагат евтини тестове в по широк мащаб, уж загрижени за спекулация или фалшиви тестове.

За това за обикновените хора има тестове, но само като развиете тежки симптоми, защото са скъпи и трябват за "избраните", за вас ще гледате депутатите си от екраните на телевизорите, ще ви облъчват техните медии че има липса или са скъпи тестове, ще ви затворят в къщи, ще обявят вечерен час и ще изпратят полиция и жандармения по улиците.

В България има поне 5000 души заразени, от които официално над 400 души съобщени от щаба. Един депутат се зарази и о, ужас.

А как трябваше да бъде. В нормалния свят.

Господин Хасан Адем, просто трябваше да пусне лично съобщение, че пробите са му дали положителен резултат, че като всички българи ще спази карантината, поради което няма да може да участва в работата на НС и пожелава на колегите си успешна работа /защото е важна в този труден момент/ и бързо оздравяване на всички които се борят с болестта.

На следващото заседание на Парламента госпожата пък да пожелае същото оздравяване на депутата и на всички българи и да си продължат работата. Ама това е въпрос на възпитание, на култура, на ценности и тяхната липса просто крещи когато те издигнат на висок пост и публично те осветят.

Facebook, Илиан Василев

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!