Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хем си на частната си практика, хем в същото време работиш в парламента на парче – Шефката на ПГ на ГЕРБ с ККП-вируса Ухан

big_1562

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента. Това съобщиха от пресцентъра на управляващата партия, предаде новини.бг.

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си. 

Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си.

"За съжаление, днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила.

Моля ви, пазете се! #ОстанетеСиВкъщи", заяви Дариткова.

Депутатите спешно се изследваха за коронавирус инфекция, след като стана ясно, че Хасан Адемов от ДПС е заразен. Той се намира под лекарско наблюдение в болница в София. От ДПС няма други положителни проби. 

Междувременно депутатите решиха да заседават извънредно, за да обсъдят актуализацията на бюджета. Те ще трябва да обсъдят и предложението на правителството за удължаване на извънредното положение с още един месец – до 13 май. Предстои да се разгледат и промени в Закона за енергетиката, свързани с намаляване цената на газа със задна дата.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!