Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ТВ „Евроком“ и журналистът Николай Колев с призовка

big_127fb

Това, което се случва в България днес твърде много започва да прилича на далечната 1924 г. и печално известният от онова време ЗЗД ( Закон за защита на държавата). Не липсва и съответният закон, разбира се!

Вярно е, че не се казва Закон за защита на държавата, а „Закон за мерките и действията по време на извънредното положение обявено с решение на Народното събрaние от 13 март 2020 г.“, но и днес, както и преди един век първата паднала жертва е свободното слово. Какво остава да чакаме още?

Вероятно съвременните жертви. Първата вече падна. Телевизия „Евроком“ и журналистът Николай Колев получиха призовка. Собственото мнение днес явно ще струва скъпо на своите носители.

ПРИЗОВКАТА, ВРЪЧЕНА НА ТЕЛЕВИЗИЯ „ЕВРОКОМ“ И НИКОЛАЙ КОЛЕВ.. ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ“, пишат от БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ.

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

ЗАПОЧНАХА БУНТОВЕТЕ! Жителите в Хубей на бунт след премахването на карантината; Полицията бита със собствените си щитове, колите на ченгетата са преобръщани – ВИДЕО

„Нашият колега, водещият на предаване „Делници“Николай Колев, получи призовка от полицията да се яви, защото в неговото предаване на живо шефът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов казал неща, които не се харесали на властта.  Това коментира водещата Люба Кулезич във връзка с информацията, че журналистът от следобедния блок по телевизия „Евроком“ беше призован да даде показания.

От свидетел много лесно става обвиняем, тъй като всичко това се случва на живо. Може би това означава, че ще започнем да си говорим за свобода“, коментира още Кулезич.

Припомняме, че водещият на „Делници“ Николай Колев получи призовка за разпит заради свое предаване, в което участие е взел лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Предстои да станат ясни повече подробности около случая. От МВР увериха, че срещу водещия на следобедния блок по „Евроком“ няма повдигнати обвинения, а призовката му е просто част от процедурата.

Николай Колев отказа коментар.

Източник: 19min.bg, снимка: eurocom.bg

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!